VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun gaf konusunda Çiller'i geçti..

28 Ocak 2013

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un gafları bir zamanların Başbakanı Tansu Çiller’i bile solda sıfır ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un gafları bir zamanların Başbakanı Tansu Çiller’i bile solda sıfır bırakırken, Mevlid kandili akşamı vatandaşlara Miraç kandili kutlaması gönderen Ercoşkun, gaf konusunda ki profesyonelliğini yine kimselere bırakmadı.

Geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünde konuşma yapacağım diyerek mesaj atan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un konuşma yapacağı saatte televizyon karşısına geçen fakat bir türlü konuşma yapmak için kürsüye çıkamayan Ali Ercoşkun geçtiğimiz günlerde idrak ettiğimiz Mevlid Kandili günüde Bolulu vatandaşlara Miraç kandili kutlama mesajı attı. Mevlid Kandilinin olduğu gün Miraç kandili kutlaması gönderen Ali Ercoşkun kendisine gelen telefonların ardından tekrar bir mesaj atarak vatandaşların Mevlid kandilini kutladı.

KAYNAK: www.bolugazetesi.com.tr

3 yorum yapılmış
  • MEHMET (BOLULU)
    28 Ocak 2013 • 13:00
    SAYIN VEKİLİMİ KÖTÜLEMEK İSTEYENLER BU VEKİL KİMİN VEKİLİ HEPİMİZİN BOLU MİLLETVEKİLİ DEĞİLMİ BENCE YAPTIĞINIZ HABERDEN UTANMALISINIZ YA SİZ BOLU LU DEĞİLMİSNİZ NASIL BİR GAZETECİLİK ZİHNİYETİDİR. BU ANLAMIŞ DEĞİLİM
  • Vatandaş
    29 Ocak 2013 • 13:00
    Mehmet kardeş senin niye zoruna gitti anlamadım bence doğru yapmış haberi yapan arkadaşlar. koskaca benim senin seçtiğn vekil yaptığı herşeyi tekrar tekrar kontrol etmesi gerekir. koskaca dini bütün ali ercoşkun hangi kandil olduğunu bilmiyorsa çok doğru bi haber bence.
  • Selimylmaz
    28 Ocak 2018 • 00:10
    Toz kondurmuyorlar vekillerine. Benim vekilim olmak zorunda değil. Onların vekili yanlış yapar ama toz kondurmazlar. Bir başkası yapsa dinsiz imamsız yaftasını yapıştırırlar. Cahiliktir bu kardeşim cahillik. Kocca Bolu MV böyle bir yanlışlık yapmamalı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.