VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kendine yakıştığı gibi konuştu

28 Ocak 2013

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, düzenlediği basın toplantısında bazı gazetecilerin gazına gelerek hakkında olumsuz ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, düzenlediği basın toplantısında bazı gazetecilerin gazına gelerek hakkında olumsuz haber gazetecilere ağzına geleni söyledi. Eleştirilmeyi ve aleyhinde yapılan haberlere hiçbir zaman saygı gösteremeyen vekil, dosya iddiaları ile ilgili bakın neler söyledi neler. Asıl kendisi iftira atmaktan da geri kalmadı...

Ali Ercoşkun’un iddiasına göre, son günlerde ortaya atılan Ömer Sayın ile ilgili Genel merkeze dosya gönderdiği şeklinde yapılan haberler içki masasında yazılıyormuş.

İŞTE BİR VEKİLİN AKIL ALMAZ SÖZLERİ

 “Birileri haber yapıyor. İçeriği ne olduğu belli değil. Sadece bilgi ve iddiaya dayandırılıyor. Kesin hüküm veriliyor. İçerikte sadece Ali Ercoşkun var. Bugüne kadar siyasi hayatım boyunca hiç kimse için dosya göndermedim, kimseyi genel merkeze şikayet etmedim. Bu benim siyasi ahlakıma uymaz. Yapmam, şu ana kadar da yapmadım. Böyle bir şey olmadığı halde yazan, iddia eden dünyanın en aşağılık insanıdır. Bunları böyle nitelendiriyorum.”

LAFA BAK HİZAYA GEL… İFTİRAYI KENDİSİ ATIYOR

“DEĞİŞİK İÇECEKLER İÇEREK GÜNDEM BELİRLİYORLAR”

Ali Ercoşkun hızını alamayarak, bir grup basının akşamları değişik içeçekler içerek gündem belirlediğini kastederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genel merkezde görevli olmama rağmen, hiçbir şekilde böyle bir şey yapmadım. Birileri akşam bir masanın etrafında toplanıyor, değişik içecekler de kullandıktan sonra kafaları bulanıyor. Ve ne yazsak, ne magazin yapsak diye konuşuyorlar. Ben bunları artık bu şekilde değerlendiriyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.