VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Highway'den örnek davranış!

28 Ocak 2013

Bolu Dağı AŞ bünyesinde hizmet veren Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde, açıldığı günden bu yana ziyaretçiler ...

Bolu Dağı AŞ bünyesinde hizmet veren Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde, açıldığı günden bu yana ziyaretçiler tarafından unutulan çeşitli eşyalar, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı’na teslim edildi.

Avrupa’nın en büyük otoyol tesislerinden biri olan ve son bir yılda 6 milyon kişinin ziyaret ettiği Highway Outlet AVM’de örnek bir davranış sergilendi. Onlarca alışveriş merkezi, oyun salonları, restaurantlar, spor salonları ve kongre merkezlerinin yer aldığı AVM’de ziyaretçiler tarafından unutulan eşyalar bir araya toplandı. Cep telefonundan çocuk oyuncaklarına, ayakkabıdan elbiseye, kol saatinden radyoya kadar birçok eşya aylarca sahiplerini bekledi. Ancak eşyaların sahibi ortaya çıkmayınca toplanan eşyalar kolilere konuldu. Daha sonra Highway yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi insanların işine yaraması için Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı’na teslim edildi.

NE ARARSAN VAR... 

Highway Alışveriş Merkezi’nden alınan bilgiye göre, ziyaretçiler tarafından unutulan eşyalar arasında ilginç malzemeler dikkat çekti. Alışveriş Merkezi’nde kapüşonlu sweet (14), bayan hırkası (17), çocuk hırkası (14), çocuk çantası (18), çocuk cüzdanı (13), erkek beresi (10), bayan beresi (16), kaşkol (10), güneş gözlüğü (22), saat (12), toka (11), numaralı gözlük (8), yüzük (15) ve oyuncak (20) başta olmak üzere toplam 370 eşya unutuldu. Sahipleri bulunamayan eşyalar artık ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.