VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat'tan sitem...

27 Ocak 2013

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e konuşan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Ali Güzeldal’ın oyundan ...

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e konuşan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Ali Güzeldal’ın oyundan alınmasını eleştirdi ancak Oğuz hocaya da destek verdi. Başkan ayrıca, penaltı pozisyonunda Gençer’in bölgesinde olmamasında hata olduğunu söyledi.

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Tavşanlı Linyitspor maçı sonrasında Şampiyon Gazetesi’ne çok dobra açıklamalar yaptı. Abat, Ali Güzeldal’ın oyundan çıkartılmasını eleştirirken hocasına da destek verdi. Başkan, “Bence Ali maçta tam kıvamına gelmişti. Çıkartılmasını yanlış buldum. Ama tabi hocamızın takdiri. Yorulmuş olabilir. Hocamın işine hiç karışmadım ve karışmam. Belki başka bir sorun vardır. Oğuz hocanın doğru karar vereceğine inancım tam. Vedat’ı alarak orta sahayı daha çok koşan bir oyuncu ile doldurmak istediğini düşünüyorum” dedi.

“2 DURAN TOPTAN GOL YEDİK”

Son dakikada yediğimiz penaltı golüyle kaçan 2 puan sonrasında büyük üzüntü yaşayan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, futbolun içinde böyle sonuçların olabileceğini ve moral bozmadan çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan, “Rakibini 2 duran toptan bulduğu gol dışında etkili bir atağı yok. İlk yarıda bir süre baskı kurdular ancak pozisyonları yok. İkinci yarıda tek kale oynadık ama futbolun cilvesi böyle. Son dakikada penaltıyla 2 puanımız gitti” diye konuştu.

GENÇER’E ELEŞTİRİ

Hakan Arslan’ın rakibini düşürmesi sonrasında rakibe verilen penaltı pozisyonunda defans oyuncusu Gençer’i eleştiren Abdullah Abat, “Hakan rakibini düşürerek penaltı yaptırmıştır ancak sağ stoper Gençer’in yerinde olmaması ve müdahale edememesi sonrasında sol bek oyuncumuz Hakan rakibini yere düşürdü. Burada ben hiçbir oyuncumu kötülemek istemiyorum. Ama sadece Hakan’a eleştiri yapılmasını da yanlış buluyorum” şeklinde konuştu.

 

TEK TESELLİMİZ…

Tek tesellinin yukarıda bulunan takımlarında puan kaybetmesi olduğunu ifade eden Abat, sözlerine şöyle devam etti;

“Rakipler bu kadar puan kaybetmişken kazanmamız çok iyi olurdu. Tesellimiz onlarda puan kaybetti. Ligde kimse başını alıp gitmiyor. Yarış son haftaya kadar devam edecek. Kendi sahamızda sıkıntılar devam ediyor. Bunu en kısa zamanda aşacağız.”  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.