VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dünya 90'da durdu...

26 Ocak 2013

Boluspor kendi evinde hiç olmadık 2 puanı kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibimiz, son dakikaya 2-1 önde ...

Boluspor kendi evinde hiç olmadık 2 puanı kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibimiz, son dakikaya 2-1 önde girdiği maçta Hakan Arslan’ın rakibini düşürmesi sonrasında verilen penaltı sonrasında yediği golle sahadan 1 puan ayrıldı. 2-2 biten maçın son anlarında taraftarın coşkusu yenilen gol sonrasında hüzne dönüştü.

Maça iki takımda kontrollü başlarken Boluspor ilk 45 dakikada etkili gözükse de rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. Konuk ekip Tavşanlı Linyitspor 5. dakikada Murat Yılmaz'ın serbest vuruştan bulduğu golle öne geçti. Bu dakikadan sonra Boluspor rakip yarı sahada baskılı gözükse de ceza sahası içinde aradığı pozisyonları bulamadı. Tavşanlı Linyitspor zaman zaman kontra ataklarla tehlikeli pozisyonlar bulsa da Boluspor defansı konuk ekibin 2. golüne izin vermedi.

OĞUZ HOCA OYUNA MÜDAHALE ETTİ

Kırmızı beyazlılar 2. yarıya iki değişiklikle başladı. İlk yarıda sağ kanatta görev yapan İskender'in yerine Abdülaziz oyuna dahil olurken, Barbaros'un yerine daha ofansif olan Cihan Yılmaz görev aldı. İkinci yarının başında yapılan değişiklikler oyuna biraz etki gösterse de kanatlardan yapılan isabetsiz ortalar Boluspor'un aradığı beraberlik golünü getirmedi.

 

ALİ VE CAFERCAN SAHNEDE

53. dakikadan sonra özellikle Boluspor'un oyunu hareketlendirmesi sonrasında kırmızı beyazlı ekibimiz penaltı kazandı. Ali Güzeldal'ın rakibi ile girdiği mücadelede tecrübeli oyuncu yerde kalırken maçın orta hakemi Koray Gencerler tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Cafercan 56. dakikada Boluspor'un beraberlik golünü kaydetmeyi başardı.

 

CİHAN’DAN MÜTHİŞ GOL

Boluspor'un beraberlik golünden sonra baskısını daha da artarken, ekibimizi öne geçiren gol Cihan'dan geldi. Tavşanlı linyitspor atağında oyuna ikinci yarıda oyuna giren Abdülaziz topu kaptığğı gibi rakip yarı sahaya girerken pasında Alp topla buluştu. Tecrübeli oyuncu hızla cezasahasına girerek topu Cihan'la buluşturdu. Bu oyuncunun sol ayağı ile verduğu müthiş şut topu ikinci kez Tavşanlı fileleri ile buluşturdu. 

YIKILDIĞIMIZ AN…

Maçın ilk uzatma dakikasında Tavşanlı Linyitspor atağında defansın arkasına atılan topu takip eden Murat Yılmaz, Hakan Arslan tarafından düşürülünce hamek düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Murat penaltı atışını gole çevirerek kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.