VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

30 gazeteci Boluspor antrenmanına çıkartma yaptı

23 Ocak 2013

Bolu’da görev yapan yerel gazeteler ve ulusal ajansların muhabirleri, Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden ...

Bolu’da görev yapan yerel gazeteler ve ulusal ajansların muhabirleri, Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Boluspor’lu futbolculara tatlı ikram etti.

Devre arası kampından sonra Adana deplasmanında giderek Adana Demirspor’u mağlup eden Boluspor, bir aylık aradan sonra evine geri döndü. Bolu’da bir ay sonra ilk idmanına çıkan takıma gazeteciler sürpriz yaptı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (BGC) önderliğinde kulübe giden basın mensupları, futbolcular ve teknik heyete ilk idman öncesi tatlı ikram etti. İyi günde de kötü günde de takımın yanında olduklarını ifade eden BGC Başkanı Caner Güngör, “Öncelikle Oğuz Çetin hocamıza teşekkür ediyoruz. Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmış bir teknik adamın takımımızın başında olması ve onun haberlerini yapmak bizi son derece mutlu ediyor. Yeni yıla kampta olduğunuz için beraber giremedik. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yeni yılını kutluyoruz. Adana deplasmanından aldığınız üç puan için de teşekkür ediyoruz. Bizler sonuna kadar arkanızdayız. İnşallah birlik olarak şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

OĞUZ HOCA DESTEKTEN MEMNUN KALDI 

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin de ikramlarından dolayı gazetecilere teşekkür ederek, “Uzun bir dönemden sonra bu kadar kalabalık bir basın mensubunun bizlere destek olduğunu görmek mutluluk verici. Hepinize teşekkür ediyoruz. Bizler teknik heyet ve futbolcular olarak Bolu’ya layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basın mensupları futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti. İkramın ardından futbolcular ilk idmanına çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.