VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mavi Kapak Projesi'yle birçok engelli güldü

22 Ocak 2013

 Bolu Belediyesi tarafından desteklenen mavi kapak projesi ile birçok vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuşurken, kampanyaya her ...

 Bolu Belediyesi tarafından desteklenen mavi kapak projesi ile birçok vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuşurken, kampanyaya her kesimden destek geliyor. Gazelle Otel personeli, toplandıkları mavi kapak karşılığında aldıkları tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşa teslim etti.

 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, projeye destek veren otel personeline ve otel sahibi Halit Ergül'e teşekkür ederek Bolu'nun bu projede öncülük ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Bolu Belediyesi mavi kapak kampanyası için yoğun bir gayret içerisinde ve bu konuda insanları özendiriyor. Asıl amaç engelli vatandaşlarımıza katkı sağlayabilmek. Engelli vatandaşlarımızı şehir de rahat yaşayabilmesini sağlamak Belediyelerin asli görevi olmalıdır. Bu konuda çok iyi noktada değiliz. Ama engelli kardeşlerimizle temaslarımız arttıkça sorumluluklarımızı daha çok hissetmeye başlıyoruz. Gizem İleri gibi kardeşlerimiz bize sorumluluğumuzu hatırlatıyor. Kendisi de bir engelli bir kardeşimiz. Gazelle Otel personeli, Gizem kardeşimiz Otel sahibi Halit Ergül'ün desteği ile mavi kapak kampanyasına katılmış ve engelli bir vatandaşımızın rahat etmesini sağlanmıştır." dedi.

Bolu Belediyesi'nin engelliler ile ilgili çalışmalarını da aktaran Başkan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti: "Bildiğiniz gibi ilk defa engellilere yönelik bir çay bahçesi oluşturduk. Onların sahibi olduğu bir çalışma ortamı sağlandı. Görme ve bedensel engelli vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaştırma gayretlerimiz sürüyor. Aynı zaman İmarethane Sosyal Tesisimizde de Engelli Koordinasyon Merkezi'nde temaslarımı sürdürüyoruz. Asıl sevindiren şey, engellilerimize sadece biz değil bütün insanlarımız katkı ve destek vermesidir. Basınımızı da tebrik ediyoruz. Sizler de bu olayı duyurarak herkesin bu konuda duyarlı olması konusunda büyük destek veriyorsunuz. Ben Gizem İleri ve Otel sahibi Halit Bey'e duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederim. Daha yaşanabilir bir Bolu için engellisiyle engelsiziyle daha rahat edebilmemiz için tedbirleri hep beraber alarak mutlu bir şehir oluştururuz."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.