VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özel İdaresi'ne 12 yeni araç alındı

22 Ocak 2013

  Bolu İl Özel İdaresi, yeni alınan 12 araç ile araç parkını genişleterek, 213 olan araç ...

Bolu İl Özel İdaresi, yeni alınan 12 araç ile araç parkını genişleterek, 213 olan araç ve iş makinesi sayısını 225'e yükseltti.

Bolu İl Özel İdaresi araç park alanındaki araç tanıtım törenine; Vali İbrahim Özçimen, Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve çok sayıda davetli katıldı. Tanıtım töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, "1 adet itfaiye aracı, 5 adet Isuzu marka 4X4 pikap, 4 adet Ford Transit Connect, 1 adet çöp toplama kamyonu ve 1 adet dezavantajlılar için ambulans olmak üzere 990 bin lira harcanarak 12 adet yeni araç alında ve hizmete giriyor. Bu araçların İl Özel İdaresi'nin verimini ve hizmetlerinin kalitesini artıracağına inanıyorum." dedi.

Vali İbrahim Özçimen ise yaptığı konuşmasında, "Bugün ilimizin neresine giderseniz gidin, İl Özel İdaresi'nin izlerine rastlarsınız. İl Özel İdaresi'nin hizmetlerinin gitmediği, ulaşmadığı köyler kalmamış, yaylalara, ovalara, dağlara her türlü coğrafi zorluklara rağmen hizmetler götürülmüş ve götürülmeye devam edilecektir. İl Özel İdaremiz; ildeki yaşam kalitesini yükseltmek, halkımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak üzere, yerel kalkınma ve kırsal altyapıya yönelik hizmetleri insan odaklı, yenilikçi bir yönetim anlayışıyla adaletli, verimli ve etkin bir şekilde sunmayı kendisine misyon olarak belirlemiş, bu anlayış ile her geçen gün hizmet kalitesini daha üst düzeye çıkarmak için üstün sorumluluk anlayışı ile çalışmaktadır." diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.