VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BGC'den hayırlı olsun ziyareti...

22 Ocak 2013

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği yöneticisi Abdullah Danışman'la buluştu. Sağlık Bakanlığı'nca ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği yöneticisi Abdullah Danışman'la buluştu.

Sağlık Bakanlığı'nca yeni hayata geçen Kamu Hastaneler Birliği sistemi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi yöneticiliğine getirilen Uzm. Dr. Abdullah Danışman'a bir ziyarette BGC'den geldi.

Ziyarette Danışman, yaklaşık 2 buçuk ay önce hayata geçen Kamu Hastaneler Birliği sistemi hakkında gazetecilere bilgi verdi. Danışman, başhekimlik görevinin eskisine nazaran geniş yetkileri bulunmadığını, sadece hekim kademesindeki çalışanlardan sorumlu olduğunu belirtti. Danışman, kendisinin ise Kamu Hastaneler Birliği içinde hastane yöneticisi konumunda olduğunu, idare ve çalışan personelle ilgilendiğini söyledi. Önceki yıllarda Kadın Doğum Hastanesi'nde görev yaptığını dile getiren Danışman, bir süre ayrı kaldıktan sonra yeniden Bolu'ya dönmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu bildirdi. Açıklamalarının devamında, Kamu Hastaneler Birliği ile genellikle yönetimde değişiklikler yaşandığını aktaran Danışman, yeni dönem hakkında vatandaşların yeterince bilgili olmadığını savundu.

"ABDULLAH DANIŞMAN'A BAŞARI DİLİYORUZ"

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ise ziyaretteki konuşmasında, "Cemiyet yönetimimiz ve üyelerimizle yaptığımız bu ziyarette yeni hastane yöneticilerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Abdullah Danışman'ı yıllar öncesinden tanırız. Kadın Doğum Hastanesi'nde önceki yıllarda başarılı bir geçmişe sahiptir. Aynı başarıyı yeni görevinde de göstereceğine inancımız tamdır. Bolu'da çalışan gazeteciler olarak kendilerine başarılar diliyoruz. Bizi haber kaynaklarımızdan önemli birisi de hastanelerdir. Hastanelerde görev yapan basın mensubu arkadaşlarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • hakan mert
    21 Ocak 2013 • 13:00
    kamu hastaneleri birliği genel sekreteri dr. Murat Özmen dir öncelikle başlığınızı düzeltiniz.abdullah danışman hastane yöneticisidir bilgilerinize sunulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.