VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'un kılıcı demiri kesti...

20 Ocak 2013

 Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Adana Demirspor’a konuk olan Boluspor, tecrübeli yıldızı Ali Güzeldal’ın harika ...

 Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Adana Demirspor’a konuk olan Boluspor, tecrübeli yıldızı Ali Güzeldal’ın harika golüyle rakibini 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz ikinci yarıya üç puanla başladı.

 Şampiyonluk parolasıyla başladığı ligin ilk devresini istediği yerde bitiremeyen Boluspor, bir aylık devre arasından sonra ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Antalya kampını tamamlayarak Adana’ya geçen kırmızı beyazlı ekibimiz, ikinci yarının ilk karşılaşmasında Adana Demirspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında istekli görünen Boluspor, daha sonra kontrolü rakibine verdi.

DEVRE GOLSÜZ BİTTİ...

Maçın başında etkili oyunuyla gol arayan ve İskender’le net pozisyondan yararlanamayan Boluspor, 10 dakikalık bölümden sonra oyunun kontrolünü rakibine verdi. Arka arkaya ataklar geliştiren ev sahibi Adana Demirspor’a kaleci Serdar geçit vermedi. Özellikle yan toplarda etkili olan ev sahibi takımın bir topu direkten dönerken, ilk yarıda gol olmadı. Takımlar soyunma odasına eşitlikle girdi.

ALİ'DEN MÜTHİŞ FÜZE...

İkinci yarıya ikinci oyuncu değişikliğiyle başlayan Teknik Direktör Oğuz Çetin, istediğini aldı. Orta sahada topun kontrolünü eline geçiren Boluspor 75’nci dakikada golü buldu. Takımın tecrübeli ismi Ali Güzeldal, yaklaşık 40 metreden kaleye gönderdiği topla fileleri havalandırdı. Golden sonra iyi savunma yapan Boluspor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.