VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kocaman bir kalbi var

19 Ocak 2013

Bolu’da engelliler için 1 milyon mavi kapak toplayarak üç adet tekerlekli sandalye alan anasınıfı öğrencisi ...

Bolu’da engelliler için 1 milyon mavi kapak toplayarak üç adet tekerlekli sandalye alan anasınıfı öğrencisi Su Naz Şişman’a plaket verilirken, minik hayırsever de kapaklara karşılık aldığı üç tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine hediye etti.

  Babasıyla sokakta gezerken bir engelli vatandaşı görünce etkilenen ve engellilere destek olmak için mavi kapak toplamaya karar veren anasınıfı öğrencisi Su Naz Şişman, biriktirdiği 1 milyon kapağa karşılık üç adet tekerlekli sandalye aldı. Örnek bir davranış sergileyen Su Naz Şişman’a tekerlekli sandalyeler ve ödülünün takdim edilmesi için tören yapıldı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Ankara Etimesgut Tüm Engelliler ve Yoksullar Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Temur’un katıldığı törende küçük Su Naz, büyük mutluluk yaşadı.

Anasınıfı öğrencisi bir çocuğun örnek davranışını herkesten beklediklerini söyleyen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bugün çok anlamlı bir iş için buradayız. Küçük kızımız Su Naz, sokakta bir engelli vatandaşımızı görünce çok etkilenmiş. Onlara yardımcı olmak için de mavi kapak toplamaya başlamış. 1 milyon kapak toplayarak üç tekerlekli sandalye aldı. Kendisini kutluyorum. Her vatandaş Su Naz gibi duyarlı olabilse bütün engelleri kaldırabiliriz” şeklinde konuştu.

Etimesgut Tüm Engelliler ve Yoksullar Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Temur da herkesten destek isteyerek, “2009 yılında faaliyete başlayan derneğimiz pek fazla aktif olamamıştı. Yenice çalışmalarımızı hızlandırdık. Engelliler için küçük kızımıza duyarlı olduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Tanju Özcan, topladığı kapaklarla üç tekerlekli sandalye alan Su Naz Şişmam’a plaket takdim etti. Dernek Başkanı Yavuz Temur da teşekkür belgesi verdi. Törenin ardından tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.