VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor okullarda madalya dağıttı

19 Ocak 2013

Boluspor’un Kulüp Başkanı Abdullah Abat ve Yönetici İlker Aktaş, kulübün ‘Kış Futbol Okulu’na katılan ilköğretim ...

Boluspor’un Kulüp Başkanı Abdullah Abat ve Yönetici İlker Aktaş, kulübün ‘Kış Futbol Okulu’na katılan ilköğretim okulu öğrencilerine teşekkür belgesi ve madalya takdim etti.

Kırmızı beyazlı kulüp tarafından küçük yaştaki çocuklara spor sevgisini aşılamak için başlatılan ‘Boluspor Kış Futbol Okulu’ projesine katılan sporculara ödül verildi. 50.Yıl İlköğretim Okulu ve Sakarya İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene öğrenciler, veliler ve Boluspor yönetimi katıldı. 50. Yıl İlköğretim Okulu’ndaki madalya törenine katılan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, “Biz kulüp olarak gençlerimize hem spor hem de Boluspor sevgisini aşılamak için Kış Futbol Okulu projesini hayata geçirdik. Bu projeye katılan öğrencilerimize de teşekkür ederek ödüllendirmek istedik. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Abdullah Abat’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan öğrencilere teşekkür belgeleri ve madalyaları takdim edildi. Yönetici İlker Aktaş ise Sakarya İlköğretim Okulu’ndaki törene katılarak belgeleri öğrencilere verdi. İlk dönemi tamamlanan projeye birçok okuldan 120 öğrenci katılırken, ikinci dönem çalışmalarının ise 2 Şubat’ta başlayacağı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.