VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şok istifaları değerlendirdi

18 Ocak 2013

    MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Karaman'da Milliyetçi Hareket Partili 3 belediye başkanının istifalarını değerlendirdi. Hükümeti ...

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Karaman'da Milliyetçi Hareket Partili 3 belediye başkanının istifalarını değerlendirdi. Hükümeti eleştiren Erdoğan, sadece muhalefet partilerine ait belediyelerin denetlenmesinden dolayı partisinden istifalar yaşandığını savundu.

Haber: Abdullah CEYHAN

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Bolu’ya geldi. Ziyaretler sonrası basın mensupları ile bir araya gelen Erdoğan, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Basın toplantısına Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasına usta gazeteci Mehmet Ali Birand’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan MHP’li vekil Diyarbakır’da düzenlenen cenaze törenlerini eleştirdi. Sözlerini hükümeti eleştirerek devam ettiren Erdoğan, gazetecilerin Karaman’da yaşanan istifaları sorması üzerine, “MHP, 2009 yerel seçimlerinden sonra 400 civarında belediyeyi kazandı. Şimdi baktığımız zaman istifalara 'MHP kan kaybediyor' diyenler hükümetin muhalefet belediyelerine karşı olan tutumuna baksın. Bir büyükşehir belediye başkanımız kaç zamandır ataması yapılmadığı için işinin başına dönemiyor. Soru önergesi verdik. Elde ettiğimiz sonuçlara göre sadece muhalefet belediyeleri denetleniyor. Bu denetlemeler de yıldırma amaçlı yapılıyor. Bu istifaları bu şekilde değerlendiriyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi, 2009 yerel seçimlerinde kazandığı belediye başkanlıklarından 109’unu istifa yoluyla kaybetmişti. Karaman'da 3 belediye başkanı daha MHP’den istifa etmişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.