VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belden aşağı muhabbet...

18 Ocak 2013

    Ak Parti Bolu  İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istida eden Ömer Faruk Deligöz ile İl ...

Ak Parti Bolu  İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istida eden Ömer Faruk Deligöz ile İl Başkanı Ömer Sayın arasında ki söz düellosu artarak devam ediyor.

Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istida eden Ömer Faruk Deligöz Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Deligöz, Sayın’ı hedef aldığı  açıklamasında , “Ömer Sayın, hiçbir zaman çıtayı düşürmemeye, belden aşağıya vurmamaya gayret ediyorum, diyor. Biz de belden aşağı vurmamak için sabrediyoruz. Elimizdekileri sırf belden aşağı vurmamak için açıklamak istemiyoruz” dedi.

Deligöz, yazılı açıklamasında, istifa  sonrası yaşanan gelişmelere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gelişen olaylar nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu ifade eden Deligöz, “Halkımıza ve partililerimize şunu ısrarla belirtmek isteriz ki; biz Ak Parti’den istifa etmedik, Gençlik Kolları Yönetiminden istifa ettik. Gelecek günlerde göreceğiniz üzere; yeni yapılanmamızla partimiz için çok verimli çalışmalar içinde olacağız. Yönetim kurulu üyelerimiz Sayın İl Başkanı’na istifalarını 12 Ocak 2013 günü verdiler. Ertesi gün, yani 13 Ocak tarihinde Ömer Sayın yaptığı basın toplantısında Yönetim Kurulu Üyelerinin istifa etmediklerini, sadece benim istifa ettiğimi yüzü kızarmadan söyleyebildi” dedi.

DELİGÖZ, O İDDİAYI DOĞRULADI

Deligöz, daha önce bir basın kuruluşu tarafından kaleme alınan iddialara da değindi ve iddiaları doğruladı. Deligöz, iddialara dair açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “12 Ocak tarihinde istifaların İl Başkanlığına verildiğinin en açık delili, tasvip etmememize rağmen bir hanım arkadaşımızın istifa mektubu ile birlikte bir poşet kınayı da İl Başkanlığına bırakmasıdır. İl Başkanımız kına konusunda aynı gün Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı’nı telefonla aramış ve bize baskı yapılarak bu kınanın benim tarafımdan geri alınmasını istemek basitliğini göstermiştir. Gençlik Kolları Genel Başkanı bana telefon açarak bu kınayı gidip Ömer Sayın’dan geri almamı istemiştir.”

“BELDEN AŞAĞI VURMAMAK İÇİN SABREDİYORUZ”

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın’ın istifaya sonrası yaptığı, “ Hiçbir zaman çıtayı düşürmemeye, belden aşağıya vurmamaya gayret ediyorum” açıklamalarına değinen Deligöz, Sayın için şu ifadeleri kullandı: “Bizim belden aşağı vurulacak, utanmamızı gerektirecek hiçbir hareketimiz olmamıştır. Eğer elinde belge varsa bütün gazetelere göndermesini talep ediyoruz. Biz de “belden aşağı vurmamak” için sabrediyoruz. Elimizdekileri sırf “belden aşağı vurmamak” için açıklamak istemiyoruz.”

Kaynak: www. Boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.