VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tünele bomba atacaklarmış...

17 Ocak 2013

MİT'in Darbe Komisyonu'na gönderdiği raporda, Özel Kuvvetlerin içindeki yasadışı örgütün Türkiye'yi karıştıracak eylemler hazırlığı yaptığı ...

MİT'in Darbe Komisyonu'na gönderdiği raporda, Özel Kuvvetlerin içindeki yasadışı örgütün Türkiye'yi karıştıracak eylemler hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. Raporda Bolu Dağı Tüneli’nin bombalanması ile ilgili bilgilerde yer alıyor.

Meclis Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'na MİT tarafından gönderilen 'Özel Kuvvetler Komutanlığı, Seferberlik Tetkik Kurulu ve Muharebe Arama ve Kurtarma Birliği'ne ilişkin bilgi notu ve ihbar mektuplarında çarpıcı bir eylem planı yer aldı. Özel Kuvvetler Komutanlığı mensubunca yazıldığı belirtilen ihbar mektubunda yer alan 26 maddelik eylem planında Boğaz Köprüsü ve Bolu Dağı Tüneli’nin bombalanmasından Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ve Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yıpratılması ve küçük düşürülmesine kadar pek çok çarpıcı iddia bulunuyor. İhbar mektubunda Özel Kuvvetler Komutanlığı içindeki yasadışı örgütlenmenin 26 maddelik eylem planından bazıları şunlar:

 AMAÇ KARGAŞA YARATMAK

Boğaz Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Bolu Dağı Tüneli, Yalova Feribotu, Karadeniz Sahilyolu gibi ülke içinde ve dışında büyük ses getirecek kritik yerlerde bombalar patlatılarak hükümete ve devlete olan güvenin sarsılarak kargaşa çıkarılması.

Emine Erdoğan, Hayrünnisa Gül ve Münevver Arınç hakkında küçük düşürme propaganda tekniğine uygun olarak aşağılayıcı yazılar yazılması, karikatürler çizilmesi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.