VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Garip ama gerçek!

17 Ocak 2013

Bolu’nun Gerede ilçesinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve ...

Bolu’nun Gerede ilçesinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan bir gencin kimliği tespit edilemiyor.

 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz hafta TEM Otoyolu’nun Gerede gişelerine iki kilometre kala meydana geldi. TEM Otoyolu’nda ilerleyen bir otomobil yoldan karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı. Polisi arayarak bir şahısa çarptığını söyleyen sürücü yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralanan genci Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İlk mücadelesi burada yapılan şahıs daha sonra Abant İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Yayaya çarpan sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis tutanaklarında herhangi bir kusuru olmadığı tespit edilen sürücü nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı.

Asıl sıkıntı kazadan sonra yaşandı. Hastaneye kaldırılan gencin üzerinden kimlik çıkmadı. Bunun üzerine kimlik tespit çalışması başlayan emniyet ekipleri, şahsın parmak izin alarak inceleme yaptı. AFİS sisteminde kaydı bulunamayan gencin parmak izinden de kimliği tespit edilemedi. Bir haftadan bu yana kimliği tespit edilemeyen yaralı şahsın fotoğrafı yayınlanarak araştırma genişletildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.