VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kartalkaya’da kayakçı kayboldu!

15 Ocak 2013

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kaybolan bir tatilci Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından 11 kilometre uzaklıktaki ...

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kaybolan bir tatilci Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından 11 kilometre uzaklıktaki bir köyde bulundu.

 

Türkiye’nin gözde kayak merkezlerinden Kartalkaya’da bulunan bir otelin görevlisi, Jandarmayı arayarak, otel müşterilerinden Ö.E. isimli şahsın pistten geri dönmediğini ve kaybolmuş olabileceğini söyledi. Hemen harekete geçen JAK Timi, 17:00’da gelen telefon üzerine hemen arama çalışması başlattı. Yarım saat süren aramalar sonrası kayak yaparken pistten çıkan ve ormanda kaybolan Ö.E., 11 kilometre uzaklıkta bulunan Kındıra Köyü Yaylası mevkiinde görüldü. Saat 17:45 sıralarında kayıp kayakçıya ulaşan JAK Timi, kar motoruyla Ö.E.’yi otele geri götürdü. Önce sıcak çay ikram edilen kayakçı daha sonra jandarmaya teşekkür etti. Şahsın kaybolduğu bölgede uyarı levhalarının bulunduğu ancak yanında cep telefonu olmadığı için yardım isteyemediği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.