VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maksadını aşan sözler...

14 Ocak 2013

Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve ...

Ak Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetiminin görevlerinden ayrılışını üzüntüyle karşıladığını bildirdi. Ercoşkun, giderayak parti yönetimini hedef alan ve ‘maksadını aşan sözler’ değerlendirdiği çıkışları ise gençliğin getirdiği heyecana bağladı.

Ali Ercoşkun, “Gençlik derneklerinin kuruluşunda ve siyasi parti gençlik kollarının her kademesinde görev yapma imkânı bulmuş bir AK Parti ferdi olarak Türkiye’nin 2023 hedeflerine giden yolda gençliğin önemi tarafımdan çok iyi bilinmektedir. AK gençlik yapılanmasına Ülkemizin her ilinin, her ilçesinin ihtiyacı olduğu gibi güzel Bolumuzun da ihtiyacı vardır” dedi.

“EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ercoşkun, ‘istifa’ olarak adlandırdığı ayrılmaları üzüntüyle öğrendiğini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ak parti genç kolları üyesi kardeşlerimizin kendilerinin de ifade ettikleri gibi partimizden değil, gençlik kollarındaki görevlerinden istifa etmişlerdir. AK kadrolarda hangi mevkii de görevleri olursa olsun ufacık bir katkının dahi 2071 hedefimizdeki önemi ortadadır, bu bağlamda genç arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum.”

O ŞOK SÖZLERİ GENÇLİĞİN VERDİĞİ HEYECANA BAĞLADI

Milletvekili Ercoşkun, gençlik kolları yönetiminin giderayak yaptıkları açıklamalarda partinin yerel yöneticilerini hedef alan söylemlere de yorum getirerek, “Açıklamaları sırasında maksadını aşan sözleri böyle önemli bir görevden ayrılmanın verdiği üzüntü ile yapılmış ve birazda gençliğin verdiği heyecan ve acelecilik olarak görüyorum. Bolu dışında olmam sebebiyle kendisi ve ekibiyle istişare imkânı olmamıştır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.