VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz’a CHP'den destek

12 Ocak 2013

Bolu Belediyesi Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. CHP'li Meclis Üyesi Erhan Beykoz ...

Bolu Belediyesi Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. CHP'li Meclis Üyesi Erhan Beykoz Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirip Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban'a araştırması için bir dosya verdiğini belirterek, 'Yapılan çalışma son derece doğru ve olumlu bir çalışmadır. Bolu halkının da içinde olduğu birçok dedikodunun önünü kesecek bir çalışmanın başlatılmış olması oldukça sevindiricidir' dedi.

 

Meclis gündeminin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde söz alarak açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirip Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban'a araştırması için bir dosya verdiğini belirterek, 'Yapılan çalışma son derece doğru ve olumlu bir çalışmadır. Bolu halkının da içinde olduğu birçok dedikodunun önünü kesecek bir çalışmanın başlatılmış olması oldukça sevindiricidir' dedi.

Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı'nın birinci oturumunda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kendisine verilen dosya ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Gurup Başkan Vekili Burak Balaban da Beykoz'dan sonra söz alarak yaptığı konuşma da, 'Ben o dosyayı Bolu Belediyesi Meclisi Ak Parti Gurup Başkan Vekili olarak aldım. Bu dosya ile ilgili bir komisyon kurup iddialar üzerinde çalışacağız. Gelecek haftadan itibaren çalışmalara başlayacağımız dosya ile ilgili çalışmaları tamamladığımızda da bu dosyayı İmar Komisyonu'na sunacağız' dedi.

Meclis üyelerinin konuşmalarının ardından Meclis Başkan Vekili Mehmet Özbostancı da meclis üyelerinden gelen soruları yanıtlayarak, yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi.

Kaynak:www.bolugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.