VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gazetecilik zor meslek...

10 Ocak 2013

  HABER: MURAT ÇELİK   Bolu’da görev yapan Doğan Haber Ajansı muhabirleri, Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in gece saatlerinde ...

HABER: MURAT ÇELİK

Bolu’da görev yapan Doğan Haber Ajansı muhabirleri, Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in gece saatlerinde karla mücadele ekiplerine gerçekleştirdiği ziyareti takip ederken yolda kaldı. Gazeteciler, kara batan otomobillerini iterek kendileri çıkardı.

 

Bugün 10 Ocak…Yani Çalışan Gazeteciler Günü. Dışarıdan bakan herkesin basit bir iş olarak gördüğü gazetecilik, aslında bir hayli zahmetli ve çileli bir meslektir. Herkes sıcacık evinde otururken, onlar kar, yağmur, çamur demeden görev başındadır. Dün gece de öyle oldu. Bolu’da görev yapan ulusal ajansların muhabirleri, yoğun kar yağışı ve tipinin yaşandığı Bolu Dağı’nda, Vali İbrahim Özçimen’le birlikte çalışmaları inceledi. -10 derece soğukta görev yapan trafik polisleri, karayolları ekipleri ve 112 Acil Servis çalışanları ziyaret edildi. Vali İbrahim Özçimen tatlı ikram etti, basın mensupları görüntüledi.

Karda kurtarma operasyonu

Dondurucu soğukta aksaklıklar da yaşandı. Vali Özçimen, AİBÜ Kampüsü’ne Yumrukaya’dan geçişi sağlayan yolu açmak için greyderle kar kürüyen İl Özel İdaresi ekiplerini ziyaret etmek istedi. Bu sırada Doğan Haber Ajansı muhabirlerini içinde bulunduğu otomobil kara saplanıp kaldı. Vali İbrahim Özçimen, kendi aracını durdurup gazetecilerin aracının kardan kurtarılmasını bekledi. Hemen işe koyulan gazeteciler, hep birlikte kara sağlanan otomobili iterek kurtardı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün ilk saatlerinde basın mensupları yine çileli yolları aşarak yoluna devam etti.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.