VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın'dan istifalara yanıt!

10 Ocak 2013

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve ...

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetiminin istifa kararına yanıt vererek, “Talihsiz bir açıklama olmuş. Genel merkez gerekeni yaptı” dedi.

 

BGC ziyareti sırasında İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminin istifa kararını değerlendiren İl Başkanı Ömer Sayın, çarpıcı açıklamalar yaptı. Gençlik Kolları’nın istifa kararından sonra yaptığı açıklamayı talihsizlik olarak nitelendiren Ömer Sayın, “İnsanlar aslında böyle bir açıklama yapmadan önce aksilik varsa, kendilerini sorgulamalılar. Hayat bir merdivendir. Yavaş yavaş o merdivenleri çıkmaya başlarsınız. Çıkmayı bilmiyorsanız da yarıda düşersiniz. Arkadaşlarımız daha çok genç. Siyaset hayatında öğrenecekleri çok şey var. Bu açıklama tam bir talihsizliktir” diye konuştu.

Gençlik Kolları ile ilgili aylardır sıkıntı olduğunu ifade eden Sayın, “Yaklaşık 3-4 aydır Gençlik Kolları ile ilgili sıkıntılar vardı. Kendilerine bu sıkıntıların giderilmesi için uyarılar yapıldı. Ancak değişim olmayınca Genel Merkez gerekeni yaptı. Yine de onlar bizim evlatlarımız. Öğrenecekleri çok şeyin olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gülerek yanıtladı

Görevinden istifa eden Ömer Faruk Deligöz’ün ilk fırsatta il başkanlığına aday olacağını belirtmesine ise İl Başkanı Ömer Sayın gülerek yanıt verdi. Sayın, “Ne desem bilmiyorum. Kendisine sadece gülüyorum. Haddini aşan açıklamalarda bulunmak yanlıştır. Yine de tekrarlayarak söylüyorum ki talihsiz bir açıklama” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • Zaman
    10 Ocak 2013 • 13:00
    Ömer Bey siz Ak Parti içindeki en doğru insanlardan birisiniz Allah inşallah yolunuzu açık etsin. Partinizin içinde ki, pek çok şeyle uğraşmak zorunda kaldığınızı biz Bolu halkı olarak görmekteyiz. Çokbaşlılık ileride partinize zarar verebilir. Aman kendinize dikkat edin.
  • vatandaş
    10 Ocak 2013 • 13:00
    doğru insan sizin için garibanın parasını cebe atma,iftira namusla oynama,ıkı yuzluluk,ihale ise siz kaybedersiniz.bu millet böle insanalrı barındırmaz.başkanlık yaptıgında hıcbırsorun olmazken genel merkezden alındı dıye partıyı kotulemek anca bolelerıne yakısır.kendısını bıtırdı artık.bu saatten sonra avukatlıgını yapmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.