VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ak parti'de istifa depremi

10 Ocak 2013

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetimi flaş bir kararla görevlerinden ...

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetimi flaş bir kararla görevlerinden istifa etti. Mevcut yönetimlere sitem eden Deligöz, “Herkes kendi adamları olmamızı istiyor. Bu mantıkla giderlerse CHP Bolu’dan ikinci milletvekilini de çıkartır. Belediyeyi de alır” dedi.

 

İktidar partisinin Bolu İl Teşkilatı’nda istifa depremi yaşandı. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz ve yönetimi, aldıkları kararla görevlerinden istifa etti. İstifa gerekçelerini baskılar ve yönetimlerin kendilerine destek vermemek olduğunu açıklayan Deligöz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Sosyal Tesisleri’nde zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

“Kimsenin adamı olmadık”

Bugüne kadar susmayı tercih ettiklerini söyleyen Ömer Faruk Deligöz, “25 Aralık 2011’de yapılan Genel Kurulda seçildiğim Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığından ve Yönetim Kurulu’ndan arkadaşlarımla birlikte istifa etmiş bulunuyoruz. Ak Parti’nin ülkeye hizmetini, temiz siyaset anlayışının Bolu’da da var olduğunu sanarak Gençlik Kollarında çalışmak istedim. Ancak şahit olduğumuz birçok hadise bizleri üzdü ama bunların Ak Parti’nin değil, şahısların yanlışlıkları olduğunu bildiğimizden (kol kırılır yen içinde) diyerek susmayı tercih ettik. Bekledik ki Genel Merkez bu yanlışlıkları görür, gerekli tedbirleri alır. Bir sene içinde bu kişilerden hiçbir yardım göremedik. Aksine kendi aralarındaki çekişme ve kavgalarında bize kendi taraflarında olmamız için baskı yaptılar. Kendi aralarında bir araya gelip sorunlarını halledemeyen bu kadrolar, birbirlerine karşı güç gösteriminde bulunanlar, gençlik kollarını kendi yanlarına çekmek için bir yıldır mücadele ettiler. Buna rağmen biz hepsine eşit mesafede olmaya çalıştık, birini diğerine tercih etmedik. Hepsinin çalışmalarına katıldık, çalışmalarını destekledik, hiçbirinin adamı olmadık. Sadece partimizin adamı olduk” diye konuştu.

“Rant için değil dava için Ak Parti’yi seçtik”

Ak Parti’yi rant için değil dava olduğu için kabul ettiklerini ifade eden Deligöz, “Siyaseti ‘kasa ve masa’dan öteye götüremeyenlerin olduğu bir teşkilatta bulunmak, inandığımız değerlerle ters düşmek demektir. Bizler Sayın Başbakanımız da ifade ettiği Asım'ın gençliğiyiz. Bizler Ak Parti mensubu olmayı makam mevki ve rant için kabul etmedik. Dava olduğu için kabul ettik. Bizler davadan istifa etmiyoruz. Sadece gençlik kolları yönetiminden istifa ediyoruz. Mücadelemiz bu yolda üye olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

CHP’yi sevindirecek bölüm!

Ak Parti içinde yaşanan bölünmelerin muhalefete yarayacağını iddia eden Ömer Faruk Deligöz, açıklamasını şöyle sürdürdü;

  “Bildiğiniz gibi 35 yıldır Bolu’dan milletvekili çıkaramayan CHP, yukarıda saydığımız sebeplerle geçen seçimde bir milletvekili çıkardı. Eğer Bolu Ak Partili görevlileri bu hallerine devam ederlerse, partimiz bir milletvekili daha kaybedecek hatta belediyeyi de tekrar CHP’ye teslim edecektir. Gurur ve yanlışlıklarda ısrarları partimizi zarara sokacak, kendilerinin de gitmesine engel olamayacaktır.”

Ömer Faruk Deligöz, açıklamasının sonunda çarpıcı bir noktaya değinerek, ilk fırsatta il başkanlığına aday olacağını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.