VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali'den gece yarısı ikramı

10 Ocak 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, -10 derecede gece saatlerinde karla mücadele ekiplerinin yanına giderek tatlı ikramında ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, -10 derecede gece saatlerinde karla mücadele ekiplerinin yanına giderek tatlı ikramında bulundu.

İki gün aralıksız süren kar yağışı sonucu ulaşımın olumsuz etkilendiği Bolu Dağı ve kent merkezinde ekipler gece boyunca durmadan çalıştı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen de gece saatlerinde Bolu Dağı’na gitti. İlk olarak Abant Kavşağı’nda görevli trafik polislerini ziyaret eden Özçimen, yol durumu hakkında bilgi aldıktan sonra tatlı ikramında bulundu. Karayollarına ait tuzlama aracının yanına giden Vali Özçimen, “Arkadaşlar size tatlı getirdik. Çalışmanızdan dolayı teşekkür ederiz. Bu gece uyumak yok. Vatandaşlar size dua ediyorlar” diyerek tatlı ikram etti. Daha sonra Elmalık mevkiine giden Vali Özçimen, burada da trafik polislerine yoğun mesailerinden dolayı teşekkür ederek ikramlarda bulundu. Yolda kalan bir TIR sürücüsünün yanına da giden Özçimen, yakıtı donan TIR sürücüsü ve yanındaki arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek tatlı verdi.

 GAZETECİLERİN ARACI KARA SAPLANDI

 Bolu Dağı’ndaki incelemelerini tamamlayan Vali Özçimen, daha sonra gazetecilerle birlikte Yumrukaya’dan doğru Gölköy’e giden yolu açmak için çalışan İl Özel İdare ekiplerinin yanına gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada gazetecilerin içinde bulunduğu otomobil kara saplandı. Yarım saat boyunca kara saplanan otomobili gazeteciler iterek çıkardı. Uzun yolculuğun ardından ekiplere ulaşan Vali Özçimen, kar küreme ekibine tatlı ikram etti. Ekiplere teşekkür eden Özçimen, “Öncelikle burada gecenin bir yarısı bizimle berabere görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sizler de bizim gibi halka görev yapıyorsunuz. İşiniz kolay değil. Ayrıca ekiplerimize, ailelerine ve çocuklarına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Özçimen daha sonra greyderin direksiyonuna geçerek kar küredi. Gazeteciler ve Vali İbrahim Özçimen, daha sonra 112 Haber Komuta Merkezi’ni ziyaret etti. Ambulansların vakalara gidişi ve takibi konusunda bilgi alan Özçimen, gezinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta kar lastiği konusunda uyarılar yaptığını ancak üzülerek haklı çıktığını söyleyen Özçimen, “Çok üzgünüm ki haklı çıktım. Keşke haklı çıkmasaydım. Bu karın geleceği biliniyordu. Çünkü Bolu Dağı yüksek rakımlı dağlık bir kesim. Yokuşları var. Ne yazık ki kar lastiği olmayan araçlar kaza yaptı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.