VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz’dan BGC’ye ziyaret!

8 Ocak 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan yardımcısı ve Ak Partili heyetle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan yardımcısı ve Ak Partili heyetle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve belediye meclis üyelerinden oluşan ekip, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi BGC’yi ziyaret etti. Şehir dışı ziyaretine çıkacak olması nedeniyle erken ziyarette bulunan heyeti, BGC Başkanı Caner Güngör ve basın mensupları karşıladı. BGC Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Yılmaz, basın mensuplarının yaz kış demeden halka haber ulaştırmak için zorlu bir mücadele sergilediğini söyleyerek, “Sizlerin işi hiç kolay değil. Kamuoyunu aydınlatmak sizin işiniz. Herkes izinde, özel günlerde gezer, eğlenir, dinlenir. Sizler tam tersine sürekli çalışırsınız. Allah yardımcınız olsun. Tek dileğimiz doğruluktan şaşmamanız” diye konuştu.

  Açıklamaların ardından Başkan Yılmaz ve gazeteciler, kentin sorunlarını tartıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra tesislerden ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.