VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Bolu için kesemiz açık"

6 Ocak 2013

  HABER. ABDULLAH CEYLAN Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bolu için ne gerekiyorsa bizim bakanlık ...

  HABER. ABDULLAH CEYLAN

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bolu için ne gerekiyorsa bizim bakanlık açısından kesenin ağzı açık. Yedigöller yolunu en kısa zamanda bitireceğiz” dedi 

 Bakan Veysel Eroğlu, Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Orman Parkı Çok Amaçlı Salon açılışına katıldı. Törene, Eroğlu’nun yanı sıra, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Erçoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın da katıldı.

Açılışın ardından bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bolu için ne gerekiyorsa bizim bakanlık açısından kesenin ağzı açık. Şu ana kadar Bolu'ya 3 milyar liralık, Ulaştırma Balkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Orman ve Su İşleri bakanlığı yatırım yapmış. Allah nasip ederse bu daha da artacak. Bolu'ya gelirken 18 tane müjde ile geldik. Sadece bu 18 müjdenin yatırım bedeli 109 milyon lira. Ancak bugün Abant'ta il başkanımızla ve belediye başkanlarımızla yaptığımız toplantıda yeni talepler oldu. 10 tane daha müjde ekledik. Bunlardan bir tanesini burada ben söyleyeceğim. Bugün özelikle gerek milletvekillerim, gerek valim, gerekse il başkanımız Yedigöller yolundan bahsetti. Bunu da 19. müjde olarak alabilirsiniz. Yedigöller yolunun yapılması için talimat verdim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.