VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan ünlü köşe yazarıyla görüştü

3 Ocak 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ömür Gedik ile bir araya geldi. Görüşmede,  ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ömür Gedik ile bir araya geldi.

Görüşmede,  Bolu’da belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, çevreye gösterdikleri duyarlılığı anlattı.

Belediye olarak, çöplerin toplanması sırasında uyguladıkları ayrıştırma yöntemine ilişkin bilgi veren Yılmaz,   katı atık ayrıştırma tesisinde yapılan çalışmalarla yaklaşık 6 bin tonluk atık kağıdı ayrıştırarak 102 bin ağacın kesilmesinin önüne geçtiğini de söyledi.

Yılmaz, pis su arıtma tesisi, içme suyu şebekesi, kullanma suyu şebekesi ile yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi hatlarının ayrılması, çöpten elektrik üretimi,  Gölcük’te yapılan çalışmalar ve yeşil alanlar gibi yürüyen çevre projelerini anlattı.  

Ömür Gedik de çevre konusunun kendisi açısından da çok önemli olduğunu söyleyerek, Bolu’da yapılan projelerin Türkiye’nin bir çok yöresinde hayata geçirilemediğini belirtti ve memnuniyetini dile getirdi.

Daha sonra Bolu Belediyesi’nin hayvan barınağı konusunda bilgiler veren Başkan Yılmaz, 500’e yakın hayvanın Belediyenin koruması altında olduğunu ve sahiplendirilmeyi beklediklerini ifade ederek, Türkiye’nin en iyi 10 barınağından birine sahip olduklarını söyledi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.