VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da müthiş transfer iddiası...

30 Aralık 2012

Boluspor Transfer Komitesi'nin milli oyuncu Mehmet Aurelio ile görüştüğü iddia edildi. İddianın yayınlandığı gazete ise, ...

Boluspor Transfer Komitesi'nin milli oyuncu Mehmet Aurelio ile görüştüğü iddia edildi. İddianın yayınlandığı gazete ise, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeni Yıl Gazetesi. İşte özel haber başlığı ile okuyuculara duyurulan transferin detayları.

İlk devreyi 23 puanla 10.sırada kapatan kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Oğuz Çetin ile birlikte yaklaşık 1.5 saat süren bir toplantı yapan Boluspor transfer komitesi, tecrübeli teknik adamın vermiş olduğu rapor doğrultusunda birçok tecrübeli isim ile görüşmeye başladı.

TRANSFER KOMİTESİ ZORLUYOR

Transfer komitesi ilk olarak şu anda bonservisi elinde bulunan Brezilya asıllı Türk Milli oyuncu Mehmet Aurelio ile görüşmeye başladı. Orta sahada hem ofansif hemde defansif görev yapabilen tecrübeli oyuncu ile görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Ayrıca gündemdeki isim Mehmet Aurelio’nun haber3.com’un 26 Kasım’da yayınladığı haber de Lig Tv’ye yaptığı açıklamalarda “Türkiye’ye geri döneceğini ve buraya yerleşeceğim”demişti. Bu röportaj’ın yayınlanması ve Boluspor transfer komitesinin olum geçen sözlerinden sonra Aurelio’nun Boluspor ile anlaşması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.