VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'Aladağdan Aladağlara' resim sergisi açıldı

29 Aralık 2012

Ressam Mustafa Aladağ 'Aladağ'dan Aladağlara' isimli resim sergisini Highway Outlet AVM'de açtı. Ressam Mustafa Aladağ 'Aladağ'dan ...

Ressam Mustafa Aladağ 'Aladağ'dan Aladağlara' isimli resim sergisini Highway Outlet AVM'de açtı.

Ressam Mustafa Aladağ 'Aladağ'dan Aladağlara' isimli resim sergisini Highway Outlet Avm'de açtı. Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur tarafından açılan ve 6 Ocak 2013 tarihine kadar açık olacak olan sergide 110 resim yer alıyor.

Serginin açılışında konuşan ve Aladağlar ve atölye ekibine teşekkür eden Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, "Bugün Highway Sergi Salonu'nda Mustafa Aladağlar'ın resim sergisini açıyoruz. Oldukça güzel bir sergi. 6 Ocak'a kadar salonda yer alacak olan sergiden ayrıca Mustafa Aladağlar'ın ekibi Highway ana sahnede çeşitli resim etkinlikleri de yapacak. Ben kurumum adına kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Ressam Mustafa Aladağ ise "Ben öncelikle Highway yönetimine teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir Avm'de Art Galerinin olması sanata verilen değerin çok güzel bir örneğidir. Ben ve on sanatçı arkadaşım 6 Ocak'a kadar Highway'deyiz" dedi.

Resim sergisinde Mustafa Aladağ'ın tablolarının yanı sıra atölye ekibinden Mustafa Aladağ'ın yanı sıra Ayşenur Zobar, Defne Öztürk, Elif Yıldırım, Emel Demirdizen, Evrim Ergin, Işıl Nil Kaymaz, Leman Karaca, Necla Arıkan, Özlem Vurgun ve Ferhat Dal'ın resimleri de yer alıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.