VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Süper Lig'den Ali'ye talip var...

28 Aralık 2012

Murat ÇELİK – ŞAMPİYON GAZETESİ   Kırmızı beyazlı ekibimizin son haftalardaki ‘can kurtaran’ adamı Ali Güzeldal’a Süper ...

Murat ÇELİK – ŞAMPİYON GAZETESİ

Kırmızı beyazlı ekibimizin son haftalardaki ‘can kurtaran’ adamı Ali Güzeldal’a Süper Lig kulüpleri kapıyı araladı. Formayı kapar kapmaz 4 gole imza atan Güzeldal’a Orduspor ve Mersin İdman Yurdu talip oldu.

Uzun süren sakatlığı nedeniyle sezonun ilk çeyreğine kadar tartışma konusu olan ve iyileşerek formayı kaptıktan sonra takımın vazgeçilmez ismi olan Ali Güzeldal, kısa sürede parlayan performansıyla Süper Lig’e yeniden göz kırptı. Serhat Güller’in görevden ayrılmasından sonra Oğuz Çetin tarafından her hafta ilk on birde forma şansı verilen Güzeldal, oynadığı maçlarda harikalar yaratarak takımını kurtarmıştı.

İKİ TALİP

Forma giydiği karşılaşmalarda tecrübesiyle ve akıl dolu paslarıyla dikkat çeken Ali Güzeldal, kısa sürede kalitesini kanıtlayınca Süper Lig ekipleri ayaklandı. Edinilen bilgiye göre, Süper Lig’de kötü günler geçiren Mersin İdman Yurdu ve Orduspor, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için hazırlanıyor. İki kulübün de Bolusporlu yöneticiler ve futbolcunun menajeriyle temasa geçerek teklif yapması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.