VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özcan’ı yerden yere vurdu

28 Aralık 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi için ‘Kim dinler Alaaddin Yılmaz’ı şeklinde açıklamalarda bulunan CHP ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisi için ‘Kim dinler Alaaddin Yılmaz’ı şeklinde açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Tanju Özcan’ı sert dille eleştirerek, “Tek becerisi var. O da laf üretme” dedi.

Haber: Abdullah Ceyhan

Makam odasında böcek bulunması sonucu gündeme oturan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisini hedef alarak, “Kim dinler Alaaddin Yılmaz’ı” diyen açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ı sert dille eleştirdi. Her konuda sürekli karşı karşıya gelen ikili bu kez de böcek tartışmasında atışmaya başladı. Özcan’a sert ifadelerle yüklenen Alaaddin Yılmaz, “Tanju Özcan’ın tek bir becerisi var. O da laf üretmek. Bunda da kendisini serbest bırakıyoruz. İstediği kadar laf üretsin. Biz Bolu’ya hizmet ediyoruz. Bolu halkı bu hizmetleri görüyor. Allah’tan yapılan bunca hizmetin kararını Tanju Özcan ve onun gibiler vermiyor. Yapılanların kararını Tanju’lar değil Bolu halkı veriyor. Bolu halkı kimin çalıştığını gördüğü için onlara pirim vermiyor. Laftan öte bir şey görmeyenler bu ikazları değerlendirmiyor” diye konuştu.

Anket çalışması

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Bolu halkının Alaaddin Yılmaz’ı yeniden Belediye Başkanı görmek istediğini ortaya çıkaran anketi de değerlendiren Başkan Yılmaz, “Bolu halkı ve bütün insanlık alemi kendisine iyi hizmet edenleri takdir eder. Bolu halkının sabrını zorlamış olmama rağmen Boluluların çalışmamdan dolayı, beni onure etmesinden dolayı çok memnunum. Onların hizmeti için her şeyi yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Nebi Tuncay KUTAY
    28 Aralık 2012 • 13:00
    Belediye Başkanımız Alaattin Yılmaz'ı yerinde ve başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor ve takdir ediyorum. Başarılı insanları, ancak entrikalarla yıkmaya çalışırlar. Bolu Belediye'si çalışıyor ve iş üretiyo; izlemeye devam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.