VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Arda Kartalkaya'yı çok sevdi...

27 Aralık 2012

Yaptığı haber ve röportajlarla Bolu'da sporun bir numaralı ismi olan Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat ...

Yaptığı haber ve röportajlarla Bolu'da sporun bir numaralı ismi olan Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan, nişanlısı Sinem Kobal ile Kartalkaya Kayak Merkezi’nde görüştü. Arda, Murat Çelik'e, "Kartalkaya çok güzel bir yer. Huzur veren bir mekan. Bolu doğa harikası bir mekan. İlginiz için teşekkür ederim" dedi.

Golden Key Otel’de üç günden beri tatil yapan Arda Turan ve nişanlısı Sinem Kobal, sabah kahvaltısı yaptıktan sonra otelden dışarı çıktı. Saat 14.00 sıralarında otelden çıkan çift, 

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'le fotoğraf çekildikten sonra sohbet etti. Arda, Kartalkaya'da olmaktan çok mutlu olduklarını ve herkesin kayak için gelmesi gerektiğini söyledi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında Arda Murat Çelik'e teşekkür etti. Arda Turan ve Sinem Kobal çifti daha sonra, yürüyerek Chocolate Cafe’ye gitti. Yürüyüş sırasında çiftin önlü arkalı yürümesi dikkat çekti. Yaklaşık bir kilometre yürüyen Arda Turan ve Sinem Kobal çifti, tatilcilerle sohbet ederek dinlendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.