VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

73 yaşında yeni canlara hayat verdi...

26 Aralık 2012

      Bolu’da solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman 73 yaşındaki Orhan Şanlı’nın böbrekleri ve karaciğeri ailesinin ...

Bolu’da solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman 73 yaşındaki Orhan Şanlı’nın böbrekleri ve karaciğeri ailesinin onayı alındıktan sonra bağışlandı.

Köroğlu Devlet Hastanesi’nde bir süreden bu yana tedavi gören Orhan Şanlı dün gece hayatını kaybetti. Hastane yetkilileri Orhan Şanlı’nın ailesiyle organ bağışı için bir süre konuşurken, acılı aile bağışı kabul etti. Orhan Şanlı İstanbul’dan gelen 6 kişilik bir ekip tarafından böbrekleri ve karaciğeri alınmak üzere ameliyata alındı. Böbrek ve karaciğerin İstanbul’daki bir hastaneye götürüleceği ifade edildi. 

ÜZGÜNÜZ AMA…

Organ Nakliyle ilgili bilgiler veren Köroğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi doktoru Nurhayat Topaloğlu, “Hastamız, 1 hafta önce solunum yetmezliği ile yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kendisini tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Tabi ki çok üzgünüz. Ancak hastamızın başka kişilere hayat verecek olması bizim için önemli. Böbrekleri ve karaciğeri alındıktan sonra İstanbul'a götürüldü” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.