VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Sayın’a bir şeyler oldu”

26 Aralık 2012

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ile MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan arasında ‘Ne Mutlu ...

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ile MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan arasında ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözleri üzerinden başlayan polemik devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşmasını yineleyerek ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ sözünün ilk defa Ak Parti  hükümeti  zamanında tam anlamıyla içinin doldurulduğunu söyleyen İl Başkanı Ömer Sayın’a MHP’den bir kez daha sert yanıt geldi. “AKP’nin Türklük ve Türkçe konusunda sicili baştan sona bozuktur” diyen MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, AK Parti İl Başkanı Sayın’ın bariz haksız olduğu Türklük konusunu gündemde tutmakta ve yumuşak karnını öne çıkarmakta olduğunu söyledi. MHP teşkilatları ve İl Başkanı olarak polemiklerden uzak, yapıcı ve seviyeli muhalefet yapmaya özen göstermelerine rağmen AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın’ın bariz haksız olduğu Türklük konusunu gündemde tutmakta olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, partisinin İl Başkanlığında şimşekleri üzerine toplayacak bir açıklama yaptı. Ramazan, ‘AKP İl Başkanı Ömer Sayın yumuşak karnını öne çıkarmaktadır” dedi. Ramazan açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Sizin neyiniz yüksek, nereniz büyük”

 “Bizler Sayın Sayın’ı Yeniçağa Belediye Başkanı olarak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak tanır sever sayardık, Alçak gönüllü mütevazı, selam geçmeyen biriydi. Ancak ne olduysa AKP İl Başkanı olduktan sonra oldu. Sanki ona sihirli bir değnek deydi ve göğe yükseldi. Artık MHP İl Başkanının beyanatlarına “Ben onun seviyesine inmem” diyor. Çok merak ediyorum Sayın Sayın, MHP İl Başkanınızdan sizin neyiniz yüksek, nereniz büyük.

Şimdi de bizleri tamtam çalmakla suçladınız. Siz erişilmez asaletmeapsınız, biz de ilkel Afrika yerlisiyiz. İnsanı neyin yükselttiğini, neyin alçalttığını bilirsiniz. İnsanı diğerlerinden ayıran tek özellik takvadır Sayın Sayın, Takva da tevazu ile yükselir. Yani mütevazı olmak gerekir Sayın Sayın, yani ne oldum değil ne olacağım demelisiniz. Sizi Aklı-selime davet ediyoruz.

 “Sicili bozuk”

Şunu da artık kafanıza iyice koyun Sayın Sayın, AKP’nin Türklük ve Türkçe konusunda sicili baştan sona bozuktur. Çünkü AKP Genel Başkanı Türk Milletini Anadolu’da yaşayan 32 etnik kökenden biri olarak görmektedir. Çünkü AKP Genel Başkanı Türk Milleti sözünün Anayasaya Atatürk tarafından geçiş dönemi için konulduğunu, artık ihtiyaç kalmadığını söylemektedir. Çünkü AKP Eski Genel Başkanı, şimdiki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ne Murtlu Türküm Diyene sözünün dağa taşa yazılarak ilkelleştiğini söylemektedir. Çünkü AKP’nin Yeni Anayasa Taslağında Türk Milleti cümlesi ve Türkçenin tek resmi dil maddesi kaldırılması teklif edilmektedir. Siz hala neyin peşindesiniz?”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.