VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi'nde şok...

25 Aralık 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam odasından bir yıl önce dinleme cihazı çıktığı ve Yılmaz’ın ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam odasından bir yıl önce dinleme cihazı çıktığı ve Yılmaz’ın şikayetçi olmadığı ortaya çıktı.

Makam odasında bir yıl önce arama yaptırtan Bolu Belediye Başkanı Alaaadin Yılmaz, masasının altında ve koltuklarından altından gizlenmiş iki adet dinleme cihazı bulundu. 1 yıl önce yaşanan olay sonrasında Başkan Yılmaz şikayetçi olmazken, “Bu ülkede Başkanımızı bile dinledikten sonra bizim başımıza böyle bir olayın gelmesine şaşırmadım” dedi.

 Alaaddin Yılmaz, “Biz bu sene olmadı geçen sene oldu, ondan önceki senelerde oldu. Yaptığımız araştırmalarda masanın altında böcek diye tabir edilen dinleme cihazı bulundu. Sonradan da çok profesyonel değil dendi ama ben hangisi profesyonel hangisi profesyonel değil onu bilemem. Bunlar maalesef tam gelişmemiş demokrasilerde oluyor. İnşallah bunları ülkemiz atlatır. Başbakan’ı bile dinlediklerine göre bizi dinlememeleri mümkün değil. Burada belki de şunu söylemek lazım, ben Alaaddin Yılmaz olsam kimse dinlemez sırf belediye başkanı olduğum için benim ne konuştuğumu ne yapmak istediğimi merak edenler var” dedi.

 Olaydan sonra şikayetçi olmadığını ifade eden Yılmaz, “ Hâlbuki bana sorsalar ben her şeyi anlatırım. Belki gizli öğrenmek istiyorlar. Bir sene civarında oldu. Yok, ben özel aratma yaptım. Ben kendi mekânımda bir sıkıntı var mı diye tetkik etmek durumundayım. Şikayetçi olmadım. Çünkü bulunmanın bir anlamı yok. Her zaman olabilir ama yakın zamanda aratmadım, önümüzdeki sene tekrar aratacağım. Bu kritik zamanda seçim dönemine giriyoruz olabiliyor. Bazıları çok meraklı oluyor. Onlarında merakını gidermek lazım. Biraz bulunsun dinlesinler. Tabi abdestimizden emin olunca öbür taraf biraz vız geliyor ama insan ister istemez de rahatsızlık duyuyor “ diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.