VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Filistinli Abdullah’ın kar sevinci

24 Aralık 2012

İsrail'in hava saldırısında bir gözünü kaybeden ve Bolu’da ameliyata alınan Filistinli Abdullah hayatında ilk defa ...

İsrail'in hava saldırısında bir gözünü kaybeden ve Bolu’da ameliyata alınan Filistinli Abdullah hayatında ilk defa gördüğü kar sayesinde acılarını unuttu.

 Haber: Abdullah Ceyhan  

Kar yağışı herkes için çok farklı bir anlam taşıyor. Fakat Filistinli Abdullah Albahabsa ( 4)  için kar yağışı çok daha farklı bir anlam taşımakta.  Hayatı boyunca ilk kez gördüğü kar ile tanışan minik Abdullah hastane odasında oynadığı kartopu sayesinde acılarını unutmuş durumda. Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ve beraberindekilerin ziyaret ettiği Abdullah ve babası Joma dışarıdan getirdikleri kartopu ile Abdullah’ı eğlendirdi. İlk kez kar yağışını gören minik Abdullah bu sayede acılarını bir nebze olsun unuttu.

İsrail'in Filistin'in Refah kentine yaptığı hava saldırılarında Filistinli Joma Albahabsa'nın evinin bahçesine bomba düşmüş ve yüzüne çok sayıda şarapnel parçası isabet eden 4 yaşındaki oğlu Abdullah sağ gözünü kaybetmişti. Şarapnel parçaları nedeniyle hayati tehlikesi olan oğlunu kurtarabilmek için ilk önce Mısır'a giden ve burada oğlunun ameliyatlarını yaptıran Albahabsa, daha sonra oğlunu daha iyi tedavi görmesi için Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Bolu Şubesi’nin girişimleri ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirmişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.