VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

50 Yıl Sonra Uyuyabildi

17 Aralık 2012

50 yıldır uykusuzluk problemi çeken emekli matematik öğretmeni İsmet Anıl( 78) ağrı tedavisinin ardından 50 ...

50 yıldır uykusuzluk problemi çeken emekli matematik öğretmeni İsmet Anıl( 78) ağrı tedavisinin ardından 50 yıl aradan sonra ilk kez gerçek anlamda uyuyabildiğini söyledi.

İsmet Anıl(78) tam 50 yıldır bacak ağrılarından dolayı uyuyamıyor. Gece ağrılarından dolayı kalkıp dolaşmak zorunda olduğunu ve bu nedenle uykularının bölündüğünü belirten Anıl Özel Çağsu Hastanesi'nde ki ağrı tedavisinin ardından uykusuzluk problemini yendiğini belirtti. Emekli matematik öğretmeni İsmet Anıl, "Gençliğimde bacaklarıma hastalık geldi. Geceleri yattığım zaman bacaklarım hareket ediyordu. Ayda bir oluyordu. Yaşlandıkça her gece uyku uyumaz oldum. O zaman bilmediğim için deli bacak diyordum. Türkiye'de her yere gittim bir teşhis koyamadılar. Bolu'da ağrı merkezine geldim.50 senedir ben bu derdi çekiyorum. Şimdi uykum çok güzel. 50 yıllık bir problem kolay geçmiyor. Arada yine uykusuzluk çekiyorum ama şu an için uykum çok iyi." dedi.

78 yaşındaki emekli öğretmeni sağlığına kavuşturan Doç. Dr. Nebahat Bulut ise hastanın ilk geldiğinde çeşitli vücut ağrılarının bulunduğunu söyledi. Uygulanan tedavi yöntemleri ile bir çok ağrısından hastayı kurtardıklarını söyleyen Bulut, "Hasta bize ilk geldiği zaman vücudunda baş ağrısı, kireçlenme ve huzursuz bacak sendromu vardı. Ağrı tedavisi uyguladık. Bu hastamız 50 yıldır bu rahatsızlığı çekiyordu. Maalesef bu hastamızla diğer hastalarımıza şu iki mesajı verebiliriz. Bir 50 yıl bu derdi çekmişsin git 10 yıl daha çek denmemelidir." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.