VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Siz yeterki böyle olun" dedi ve ekledi...

17 Aralık 2012

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, 1461 Trabzon galibiyeti sonrasında Şampiyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, taraftara hem teşekkür ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, 1461 Trabzon galibiyeti sonrasında Şampiyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, taraftara hem teşekkür etti hem de müjde verdi. Abat, “Taraftarımız 1461 Trabzon maçında muhteşemdi. Bu kadar yoğun bir taraftar grubu ve ilgi devam ederse bilet fiyatları aynı şekilde devam edecektir” dedi.

1461 Trabzon maçında alınan galibiyeti sevindirici olduğunu ve bunun yanı sıra taraftarın coşkusunun ve desteğinin alkışa değer olduğunu kaydeden Boluspor Başkanı Abat, “İşte Bolu için özlenen tablo bu. Yönetim, teknik heyet, taraftar ve basın beraber olunursa başarının geleceği bir kez daha ortaya çıktı. Taraftarımıza çok büyük teşekkür etmek istiyorum. Futbolcularımızın gösterdiği mücadeleyi görünce ilerleyen haftaların bizim için ne kadar güzel olacağının kanıtı gibiydi” dedi.

“BİLET FİYATLARI AYNI KALABİLİR”

“Bilet fiyatlarının düşürülmesi sonrasında tribünlerin daha coşkulu olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz” şeklindeki bir soruya ise Abat, “Bunlar tabi değerlendirilir. Ama bu sezonun bana göre en iyi taraftar grubu tribündeydi. Aynı saatte Spor Toto Süper Lig’de derbi olmasına rağmen gösterilen ilgi beni çok mutlu etti. Biz taraftarımıza çok şey borçluyuz. Futbol çok farklı bir şey. Bizde onlar için elimizden geleni yapacağız. Bilet fiyatlarının düşürülmesi konusunda yönetimimizle görüşeceğiz. Tabi kulübünde bazı giderleri var bunları da düşünmek zorundayız. Ama bu kadar yoğun bir taraftar grubu ve ilgi devam ederse bilet fiyatları aynı şekilde devam edecektir” diye konuştu.

“DAHA İYİ FUTBOL İZLETECEĞİZ”

Boluspor taraftarının yıllarca beklediği gece maçı çok şükür bizim yönetimimize nasip oldu. Tabiî ki herkesin iyi niyetli olmasından kaynaklanan şeyler. Karşılıklı iyi niyetle ve bürokratlarımızın desteğiyle bu işi aştık. Taraftarımızın maça gösterdikleri ilgi beni çok mutlu etti. Maç öncesinde ve sonrasında teknik heyet ile futbolcularımızla bütünleşmeleri gelecek açısından çok güzel oldu. Daha iyi bir Boluspor izleteceğiz. Futbolcularımın performansı her geçen hafta yükseliyor. 1461 Trabzon maçı geride kaldı. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak devreye seri galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.