VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"O para bana verilse.."

14 Aralık 2012

HABER: İHLAS HABER AJANSI Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı eleştirerek, “Diyarbakır Büyükşehir ...

HABER: İHLAS HABER AJANSI

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı eleştirerek, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne verilen para bana verilmiş olsa ben Bolu’yu ihya ederim” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu ile kardeş belediye olan Karacadağ Belde Belediyesi’nin daveti üzerine geldiği Diyarbakır’da Vali Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

“BANA O PARA VERİLSE…”

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kaynaklarının kendisinde olması durumunda Bolu'yu ihya edeceğini belirten Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne giden paranın tek başına Bolu’daki vatandaşın adına gelen paranın 5 misli olduğunu iddia etti. Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetlerin tamamının aynısını ben Bolu’da veriyorum. Bu 5 misli para bana gelse ben orayı ihya ederim. Eğer buralar ihya olmuyorsa, vatandaşlar bunu müzakere edeceklerdir. Tabi ideolojik manada bir oy veririz, iki oy veririz ama yarın her taraf güçlenip burası zayıf kalırsa vatandaş bunu değerlendirecektir” şeklinde konuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken işlerin çoğunu devletin yaptığını söyleyen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Az önce valimiz de dedi, büyükşehirin yapması gereken çalışmayı burada devlet yapıyor. Terör örgütü bakıyorsunuz en fazla 4 ile 8 yıl içerisinde kendini yok eden bir yapı. Tabi bunlar kandırılıyor, dağa çıkartılıyor. Netice itibariyle işte 4 ile 8 yıl içerisinde de kendini yok ediyor. Bu sarmalı kırmak durumundayız. Bu sarmalı kırmak için de devletin güvenirliğini te

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.