VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yenilmek bilmiyorlar...

13 Aralık 2012

Boluspor A2 takımının, Bursapor galibiyeti ile başlayan 5 haftalık çıkışını Galatasaray’da durduramadı. Boluspor, Karaçayır’da oynan ...

Boluspor A2 takımının, Bursapor galibiyeti ile başlayan 5 haftalık çıkışını Galatasaray’da durduramadı. Boluspor, Karaçayır’da oynan ilk yarısı golsüz biten maçta, 2. yarı Abdulsamet Kırım’ın penaltı golü ile, lider Galatasaray’ı da yenme başarısı gösterdi.

HABER: HAMZA TÜRDÜ - BOLU OLAY GAZETESİ

Boluspor, Melih Ağa, Gökhan Alılı Abdulsamet, Mehmetcan Işık, Samet Akaydın, Harun Tutum, Samet Birdal, Okan Koyun, Güner Özdamar,Harun Öztürk, Batuhan Beykoz ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Galatasaray ise, Muhammet Alperen Uysal, Hüseyin Tokmak, Sadık Çiftpınar, Emrecan Coşkun, Emre Özer, Serkan Göksu, Mertcan, Caner Öztürk, Ozan Arif Ünal, Berk İsmail Ünsal, Erdi Güncan, Seçkin Doğan’la sahadaki yerini aldı.

İLK YARIDA ETKİLİYDİK

Boluspor, güçlü rakibi karşısında oyuna çok etkili başladı. Boluspor A takım kadrosunda da yer alan Orhun Öztürk 7. dakikada sakatlanarak, yerini Enes Yılmaz’a bıraktı. 11. Dakikada Boluspor atağında Samet Pirdal’ın etkili vuruşunu Muhammet güçlükle kornere çeldi. İlk yarı Boluspor daha atak ve gol yollarında daha fazla göründü. İlk yarıda 2 takımda çok net gol pozisyonları bulamadı. İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

GOL PENALTIDAN GELDİ

2. yarı etkili oyununu devam ettiren Kırmızı beyazlı ekibimiz birçok gol pozisyonuna girse de aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakibine de pozisyon vermedi. Maçın 85. dakikasında Okan’ın kullandığı korner atışında, kale içinde Sadık Çiftpınar topa elle müdahale Sait Tuzcu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı Abdulsamet Kırım gole çevirince Boluspor 1-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca Boluspor A2’leri istediği 3 puanı almasını bildi.

Kırmızı beyazlılar 17 Aralık 2012 Pazartesi günü deplasmanda Derince Belediyespor’la oynayacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.