VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Genç işadamları atakta

13 Aralık 2012

Bolu’nun önde gelen sivil toplum kuruluşlarından BOGİAD (Bolu Genç İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Bolu Gazeteciler ...

Bolu’nun önde gelen sivil toplum kuruluşlarından BOGİAD (Bolu Genç İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Bolu Gazeteciler Cemiyeti ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı  ziyaret etti.

İlk ziyaret Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne yapıldı. BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ile görüştü. Başkan Güngör, “BOGİAD üyesi arkadaşlarımızın bu ziyaretlerinden oldukça memnun olduk. Bolu’da ki önemli bu iki sivil toplum örgütünün daha sık bir araya gelmesi gerektiğiniz düşünüyorum. Çünkü hepimizin ortak noktası Bolu. Bolu için gençlerin daha çok ön plana çıkması gerekiyor. Bu nokta da BOGİAD’ın özellikle ilimizde yapılacak yatırımlar konusunda daha etkin olmasını istiyoruz. Elbette Bolu’ya herkes yatırım yapabilir ama bizce Bolu’da ki genç iş adamlarımız bir adım daha önde olmalı. Bunun içinde ilimizin siyasetçileri ve bürokratları Bolu’da ki genç işadamlarımızın önünü açmalıdır” dedi.

BOGİAD başkanı Fatih Yazıcı’da çalışmaları ve bundan sonra yapacakları ile ilgili bilgiler aktararak; “Yönetim Kurulumuz büyük bir uyum içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Biz yönetime gelirken ilk hedefimizin Bolu insanına ve Bolu ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirtmiştik. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde genç yaşına rağmen oldukça iyi noktalarda olan işadamlarımız var. Fakat bizler birlik ver beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece daha iyi yerlerde olabileceğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra da Bolu Gazeteciler Cemiyeti ile sürekli istişare halinde olacağız ve Bolu için fikir jimnastiği yapacağız” şeklinde konuştu.

BOGİAD’ ın ikinci adresi ise Bolu Ticaret ve Sanayi Odası idi. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert ile Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Savcı ve Mustafa Özkoparan tarafından kabul edilen BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Odanın yeni hizmet binasının Oda üyelerine ve İlimize hayırlı olmasını dilerken, Oda çatısı altında yürütülen faaliyetlerin de buna paralel olarak artması temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı, Derneklerine kayıtlı 100’ü aşkın genç işadamının aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu söyleyerek, Odanın yalnızca yasayla verilen resmi görev ve işlemlerin yerine getirildiği kurum olmaktan öte tüccar ve sanayicinin gelişimi ve İlin kalkınması amacıyla çalışan bir kurum haline dönüştüğünü görmekten genç işadamları olarak büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Hedeflerinin  BTSO Yönetim Kuruluyla yakın işbirliği içinde çalışmak olduğunu ifade eden Yazıcı, BOGİAD olarak bu anlamda her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Emin Semercioğlu, sahip olduğu kapasitesi ve olanaklarıyla Ticaret ve Sanayi Odası’nın sadece Oda üyelerine değil bütün Bolu’ya hizmet verebilecek bir niteliğe kavuştuğunu söyledi. Genç işadamlarının yarınlarda ekonomiye yön veren isimler olacaklarını ifade eden Emin Semercioğlu, Oda olarak yürüttükleri çalışmalarında BOGİAD üyelerinin de dinamizmi ve üretkenliklerinden istifade edebileceklerini sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.