VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abant aşıkları kıskandırıyor!

13 Aralık 2012

Bolu kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı’nda kar yağışı sonrası muhteşem manzaralar oluşurken, ...

Bolu kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı’nda kar yağışı sonrası muhteşem manzaralar oluşurken, aşıkları kıskandıracak görüntüler ortaya çıktı.

Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlayan cennet mekan Abant Tabiat Parkı, yeniden beyaza büründü. Güneşli havanın yerini kar yağışına bırakmasından sonra yeniden karla kaplanan Abant’ta kartpostal gibi görüntüler ortaya çıktı. Tatil için doğa harikası mekanı tercih edenler, eşşis doğanın keyfini çıkardı. Karlar üzerinde yürüyüş yapan çiftler, iskeleden Abant’ın muhteşem doğasını izledi. Hayvanların da karlar üzerine oyun oynadığı Abant’ta aşıkları kıskandıracak manzaralar da ortaya çıktı. Tatil için Abant’ı tercih eden çiftler karların üzerine kalp çizerek isimlerini yazdı.

Abant’ta karın keyfini süren tatilciler güzel bir günü tercih etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Abant’ı her noktasından izliyoruz. Çok güzel bir doğası var. Biz de tatilimizi burada geçirmekten mutluyuz. Bu güzel görüntüleri ölümsüzleştirmek için eğleniyoruz” dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.