VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediye Başkanı'ndan sert sözler...

13 Aralık 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yaygara koparanlar Bolu'yu çok mu düşünüyorlar? Binaların içerisinde yüzlerce baz ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yaygara koparanlar Bolu'yu çok mu düşünüyorlar? Binaların içerisinde yüzlerce baz istasyonu var. Bu vericileri tespit edilen dört yerde toplayarak bir sistem içerisine koymaya çalışıyoruz” dedi.

Bolu'da TOKİ Karaköy 1. Etap Site sakinlerinin ve Alpagutbey Mahallesi vatandaşların geçtiğimiz günlerde mahallelerine kurulacak olan baz istasyonlarını engellemek için eylem yapmalarının ardından, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuyla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz Cuma günü de Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın TOKİ'de ki alanı çocuk bahçesi yapacağına dair söz vermesi ve ardından da bu fikrinden vazgeçip alanı 3 yıllığına, 51 bin lira karşılığı bir GSM şirketine kiralamasının ardından TOKİ Karaköy Sitesi sakinleri eylem yapmış ve bu eylemleri üç gün boyunca devam etmişti. Aynı firmanın yetkililerinin bu seferde Alpagutbey Mahallesi'ne gece yarısı baz istasyonu kurmaya çalışması bu seferde Alpagutbey Mahallesi sakinlerini sokağa dökmüştü. Yapılan eylemlerin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

“BAZ İSTASYONLARINI TESPİT EDİLEN DÖRT BÖLGEDE TOPLAYACAĞIZ”

Bolu'da ki baz istasyonları konusunda da bilgiler veren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şunları söyledi:

“Baz istasyonları olarak Bolu'da kaç tane baz istasyonu var bilmiyoruz. Biz de Bolu'da ne kadar baz istasyonu var tespit etmeye çalışıyoruz. Bu konuda çok büyük yetkimizin de olmamasına rağmen irademizi koymaya çalışıyoruz. Bolu Belediyesi olarak dört yerle ilgili karar aldık. Baz istasyonlarını buralarda toplamayı düşünüyoruz. Bu alanlarda insanımıza zararı en az dokunacak alanlar olacak. Yine buralarda bu çalışmalar olurken birileri yine yaygara koparacak. Biz şehrimizi seviyoruz, şehrimiz insanlarını seviyoruz ve insanlarımızın en az zarar görebileceği mekânları tespit etmek içinde kendimizi görevli hissediyoruz. Şu anda Bolu'nun binalarının içerisinde yüzlerce baz istasyonu var. Bu yaygara koparanlar Bolu'yu çok mu iyi düşünüyorlar da bu yüzlerce istasyonu görmemezlikten geliyorlar. Şu anda Bolu'da ki bu vericileri tespit edilen dört tane yerde toplayarak bir sistem içerisine koymaya çalışıyoruz. Yani a firması başka, b firması başka yerde değil, hepsi gözümüzün önünde olacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.”

KAYNAK: www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.