VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Mağrur olma ey muhtar senden büyük allah var"

12 Aralık 2012

Geçtiğimiz günlerde Alpagutbey Mahallesi’nde baz istasyonu kurulmasını protesto eden grubun içinde yer alan ve Muhtarlar ...

Geçtiğimiz günlerde Alpagutbey Mahallesi’nde baz istasyonu kurulmasını protesto eden grubun içinde yer alan ve Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan’ın tehdit ve hakaretlerine mazur kalarak davacı ve şikayetçi olan Bolununsesi Gazetesi Sahibi Kamuran Alagözoğlu’nun eşi Mebrure Alagözoğlu sert ve bir o kadarda vicdani bir yazıyla olanlarla tepki gösterdi.

MAĞRUR OLMA EY MUHTAR, SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Bizler çoğunluğu Müslüman olan bir toplumda yaşıyoruz. “Yaradılanı hoş gör, Yaradan’dan ötürü” diyen, büyük düşünürlerin, şairlerin yetiştiği bu topraklarda büyüdük.

Soruyorum size Muhtar Bey bu kibir niye?

Biz özel bir çocuğa sahip, mütevazı bir aileyiz.

Bana herkesin içinde; “…Sizler zaten dışlanmış bir ailesiniz” diyerek söylediğiniz ‘DIŞLANMA’ sözünü;

Ben ve ailem; “Biz bu özel göreve Allah tarafından görevlendirilmiş bir aileyiz” diye, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışarak yanıtlıyoruz.

Alpağut Mahallesi’ne kurulan baz istasyonuna tepki eylemi sırasında orada bulunan bütün herkesin önünde, şahsıma karşı sarf ettiğiniz hakaret dolu sözlerinizin cezasız kalmayacağına inanıyorum. Yargıya intikal etmiş olan bu konuda yoruma girmek istemiyorum. Bu konuda Yüce Türk Adaletine güveniyorum; bize karşı kullandığınız hakaret içerikli kelimelerin hesabını Adalete karşı elbette vereceksiniz.

Ama ben İlahi Adalete de inanan bir insanım. Yüce Rabbimin, sizin bize karşı kullandığınız bu DIŞLANMA kelimesinin karşılığını vereceğine de yürekten inanıyorum.

Biz Yüce Allah’ın bize emanet ettiği, eşi ve benzeri bulunmayan bir ruh güzelliğine sahip özel yavrumuzu en iyi şekilde yetiştirmek, hem de bu konuda topluma örnek olabilmek adına, yıllardır özel eğitim desteğiyle çaba veriyoruz. Toplumdaki tüm FİKİR ENGELLİLERE rağmen, bunu başarıyoruz. Özel eğitimle çok yol aldık. Verdiğimiz emeklerin sonucunu aldıkça, daha bir şevk ve istekle yolumuza devam ediyoruz.

Biz ve bizim gibi ÖZEL EĞİTİMİN içinde olan ailelerin yolu, meşakkat isteyen bir yol. Bizler bu yolda yürürken, duyarlı ve anlayışlı insanların desteğiyle bu günlere geldik.

Toplumda zihinsel veya bedensel engelli olmak veya sonradan engelli hale gelmek, bunlar yaşayan herkesin başına gelebilecek şeylerdir.

Yüce Allah’ın bize verdiği aklı ve fikri doğru kullanamayan, toplumda normal insanlar gibi görünen maalesef birçok insan da yok değil. 

Biz de bunlara; FİKİR ENGELLİLER diyoruz.

                                                                            Mebrure Alagözoğlu   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.