VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Unutkan öğrenci polisi alarma geçirdi

12 Aralık 2012

Bolu'da bir ortaokul öğrencisinin Hükümet Meydanı'nda bulunan bankın üzerinde unuttuğu okul çantası bomba paniği yarattı. Olay ...

Bolu'da bir ortaokul öğrencisinin Hükümet Meydanı'nda bulunan bankın üzerinde unuttuğu okul çantası bomba paniği yarattı. Olay yerine gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Bomba Uzmanı, bölgeyi güvenlik için kapatırken, çantasını unutan öğrencinin ortaya çıkmasıyla rahat bir nefes alındı.

Olay Hükümet Meydanı'nda geldi. Okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte Hükümet Meydanına gelen N.K. isimli ortaokulu öğrencisi kırmızı renkli okul sırt çantasını Valilik binasının tam karşısındaki bir bankta çantasını unuttu. Bölgeden geçen vatandaşların 155 Polis İmdat Hattını arayarak şüpheli çanta uyarısı yaptı.Haber Merkezi'nin ihbarı üzerine Hükümet Meydanına gelen ve unutulan okul çantasının bulunduğu bankın etrafını güvenlik şeridiyle kapatan Bomba Uzmanı, olay mahallinden vatandaşların geçmesini engellerken, bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada çantanın sahibi olduğunu söyleyen, bomba uzmanının yanına gelen N.K. isimli öğrenci, çantanın içersinde ne anlatması üzerine, çanta içersinde arama yaptıktan sonra, küçük öğrenci hakkında rapor tutuldu. Unutulan çanta içersinde bomba olmadığın öğrenen çevredeki esnaflar ise rahat bir nefes aldı.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.