VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Araçları iskelete çevirdiler!

11 Aralık 2012

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’sine bağlı ekipler, müthiş bir operasyona imza attı. Ankara’da üç yıl ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’sine bağlı ekipler, müthiş bir operasyona imza attı. Ankara’da üç yıl önce park halinde otomobili çalınan Veli Sarıköse, Bolu Emniyeti’nin sıkı takibi sonucu otomobiline kavuştu. Ayrıca, çalınan birçok araç parçalanmış halde bulundu.

 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çenç otolara yönelik başlattığı operasyonda mutlu sona ulaştı. Çalınan 19 araç için geniş çaplı arama başlatan Asayiş Şube ekipleri, aylar süren çalışmalar sonrası bütün araçlara ulaştı. 19 araçtan ikisi Gaziantep ve Sakarya’da bulunurken, diğer araçlar ise Bolu’da ele geçirildi. 19 araçtan 6’sı parçalanmış halde bulunurken, dört araç ise orijinal olarak ele geçirildi. Ele geçirilen otomobiller arasında üç yıl önce Ankara Pursaklar’dan çalınan ve Esenboğa Havaalanı’nda işçi olarak çalışan Veli Sarıköse’ye ait araç da vardı. Otomobilini almak için Bolu’ya gelen Sarıköse, “Aracım üç yıl önce Ankara’dan çalındı. Ben o günden sonra aradan yıllar geçince umudumu kesmiştim. Ancak Bolu Emniyeti’nin sıkı çalışması sonucu aracıma kavuştum. Asayiş Şube’deki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu aracım çalındıktan sonra yenisini almıştım. Ancak bu yılbaşı hediyesi gibi oldu. Çok mutluyum” dedi.

Üç yıl sonra çalınan otomobilinin anahtarlarını geri alan Veli Sarıköse, uzun süre otomobilini inceledi. Daha sonra da emniyetteki işlemlerinin ardından yola çıktı. Diğer yandan, çenç otolara yönelik operasyonda şüpheli bir şahıs gözaltına alınırken, sayıları belli olmayan diğer şahısların da yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.