VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Otobüs tabelaya, tabela vatandaşa derken...

11 Aralık 2012

Bolu Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsü, bir apartmanın birinci katında bulunan tabelaya çarptı. Duvardan kopan ...

Bolu Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsü, bir apartmanın birinci katında bulunan tabelaya çarptı. Duvardan kopan tabela yoldan geçen bir vatandaşın kafasına düştü. Olay bununla da kalmadı ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansına, Bolu Belediyesi'ne taşeron olarak çalışan hafriyat kamyonu çarptı. Kafasına tabela düşen genç hastaneye götürüldü.

Yok böyle kaza dedirten olay dün saat 17.45 sıralarında Karaçayır Mahallesi Haznedarlar Sokak girişinde meydana geldi. Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatılmasının ardından alternatif yol olarak ulaşım Haznedarlar sokak üzerinden verilmeye başlandı. Yoğun trafik akışının olduğu alandan gitmek isteyen ve 14 AD 004 plakalı özel halk otobüsü sürücüsü Haznedarlar Sokak’ta bulunan bir apartmanın birinci katında bulunan tabelaya çarparak devirdi. Daha sonra sürücü arkasına bile bakmadan olay yerinden ayrıldı.

AMBULANSA ÇARPTI

Özel halk otobüsünün tabelaya çarpması sonrası olay yerinden geçen ve bir dershaneye gitmeye çalıştığı öğrenilen Adem Ç. İsimli gencin başına düştü. Olay yerindeki vatandaşlar tarafından ıslanmasın diye bir işyerine getirilen Adem Ç. İsimli genç, sağlık ekiplerini beklemeye başladı. Olaylar bununla da bitmedi. Bölgeye gelen 112 Acil Servisi'nin 14 DP 912 plakalı ambulansa bu seferde, belediyeye taşeron çalışan ve hafriyat çeken 14 BJ 939 plakalı kamyon çarptı. Ambulans şoförü, trafik ekiplerini beklerken, sağlık ekipleri başına tabela düşen gence ilk müdahalelerini yaptılar.

YARALI ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

Kendisinin iyi olduğu belirten Adem Ç. İsimli genç daha sonra olay yerine gelen Asayiş ekipleri tarafından rapor alınması ve muayene edilmesi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne Acil Servisi'ne kaldırılırken, tabelaya çarpıp, bir gencin kafasından darp olması olayına karışan 14 AD 004 plakalı Özel Halk Otobüsü'nün aranmasına başlanıldı.

Diğer yandan kaza bölgesine gelen trafik ekipleri de ambulansa çarpan kamyon hakkında işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.bolugundem.com Kasım ŞAHİN

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.