VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor deplasman da daha güzel...

10 Aralık 2012

PTT 1. Ligde bu sezon deplasmanların adeta fatihi olan Boluspor, Buca’da bir deplasman tarihi daha ...

PTT 1. Ligde bu sezon deplasmanların adeta fatihi olan Boluspor, Buca’da bir deplasman tarihi daha yazdı. Boluspor kötü başladığı maçın ilk yarısının son dakikalarında Ali Güzeldal’ın attığı golle karşılaşmayı kazanmayı bildi.

İlk yarıya Bucaspor etkili başlarken maçın 30 dakikasında oyuna daha çok hakim olan taraf ev sahibi oldu. Bucaspor Boluspor kalesinde etkili olmaya çalışsa da savunmamız ve kaleci Eser İzmir ekibine gol şansını tanımadı.

KLASINI KONUŞTURDU

Bu dakikadan sonra Boluspor biraz daha sahada varlığını gösterirken, ekibimiz rakip ceza sahasına etkili olmasa da oyunun daha çok orta alanda geçmesini sağladı. Devre 0-0 sona erecek derken, sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde Ali topla buluştu ve sağ ayağı ile düzelttiği topu sol ayak içi ile uzak direk dibine bırakarak Boluspor’u 1-0 öne geçirdi. Tecrübeli oyuncunun golü devrenin de skorunu belirledi.

ESER SAKATLANDI

İkinci yarıya yine Bucaspor etkili başlasa da, Boluspor defansı ilk yarıda olduğu gibi hata yapmadı. Ağır zeminde iki takımda iyi bir mücadele ortaya koyarken, Bucaspor birkaç net pozisyon bulsa da zaman zaman Boluspor kalesinde kurduğu baskıyı ekibimiz çabuk kırarken, kırmızı beyazlılar kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Eser’in ikili mücadele de sakatlanması bir ara Boluspor taraftarını düşündürse de, kaleye geçen Serdar bir pozisyonda tecrübesini ortaya koyarak Bucaspor forvetlerine gol şansı tanımadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.