VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Dağı'ndan geçte görelim!

10 Aralık 2012

Bolu Dağı’nda trafik ekipleri tarafından durdurulan sürücüler, kış lastiği takmaları ve yeni yönetmelik konusunda bilgilendirildi.

Bolu Dağı’nda trafik ekipleri tarafından durdurulan sürücüler, kış lastiği takmaları ve yeni yönetmelik konusunda bilgilendirildi. Bundan sonra kış lastiği olmayan araçların Bolu Dağı’ndan geçişlerine izin verilmeyecek

Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı’nda sürücüler, araçlarına kar lastiği takmaları ve yeni yönetmelik konusunda uyarıldı. Bolu Dağı Polisevi önünde yapılan bilgilendirmede durdurulan araç sürücülerine kar lastiğinin üzerindeki M+S damgası ve yeni yönetmelik hakkında bilgiler verildi. Bolu Dağı Bölge Trafik Müdürü Murat Sönmez ve beraberindeki trafik ekipleri, durdurdukları araçların sürücülerine broşür dağıttı. Bu yıl kış mevsiminin geçtiğimiz yıllara göre daha sıkıntısız geçeceğini söyleyen Bolu Dağı Bölge Trafik Müdürü Murat Sönmez, “Yeni yönetmelik çıktı. Biz de sürücüleri yeni yönetmelik hakkında bilgilendirdik. Kar lastiği takmaları konusunda uyardık. Kendilerine de broşürler dağıttık. Gördüğünüz gibi sürücüler de bize yardımcı oluyor. İnşallah bu yıl kış mevsimi daha rahat geçecek” dedi.

Yeni yönetmeliğin çok faydalı olacağını söyleyen sürücüler, “Biz neredeyse Bolu Dağı’nı hergün kullanıyoruz. Çok güzel bir uygulama olacak. Herkes kar lastiğini uygun şekilde takacak. Böylece kazalar da azalır” dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.