VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sultanların hedefi büyük...

8 Aralık 2012

BOLU ŞAMPİYON DERGİSİ HABER: MURAT ÇELİK FOTOĞRAFLAR: ABDULLAH CEYLAN Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2. Lig'de mücadele ediyor. Bu ...

BOLU ŞAMPİYON DERGİSİ

HABER: MURAT ÇELİK

FOTOĞRAFLAR: ABDULLAH CEYLAN

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2. Lig'de mücadele ediyor. Bu sezona 8 takviyeyle başladılar. İlk maçlarda hep kaybeden taraf oldular. İlk galibiyetlerini dördüncü haftada aldılar. Ancak hem antrenörleri hem de başkanları onlardan çok umutlu. “Neden Bolu’dan da efsane Arzu’lar, Viyolet’ler çıkmasın” diye hedef belirliyorlar. Sultanlar Bolu Şampiyon Dergisi'nin Kasım ayı sayısına poz verdiler...

Bolu Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, yeni sezona başladı. Bu yıl Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden sultanlarımız, kadroda revizyona giderek yeni sezona yeni yüzlerle giriş yaptı. Geçen yıldan sadece bir sporcunun kadroda tutulduğu takıma 8 takviye yapıldı. Tabii ki her branşta olduğu gibi voleybolda da yeni transferlerin alışma süreci tamamlanana kadar sonuçlar iyi olmadı. Filenin sultanları, ilk üç haftayı puansız geçti, 4. haftada ilk galibiyeti alarak rahatladı.

Genç kızlarımız sahada, yöneticiler de başarı için dışarıda ter döküyor. Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başkan Yardımcısı Naim Ayhan bu isimlerin başında geliyor.

“BOLULULAR MAÇLARA GELSİN”

Bolu Belediyesi'nde Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Naim Ayhan, Şampiyon Dergisi'nin sorularını sporcuların antrenmanını takip ederken yanıtladı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın kendilerine verdiği destekle Bolu halkına voleybol sporunu en iyi şekilde sunmaya çalıştıklarını söyleyen Naim Ayhan, “Voleybol takımımız ikinci ligde oynuyor. Çok iyi bir ekip olmaya ve Bolu halkına salon sporlarının en iyisini yaşatmaya uğraşıyoruz. Zamanımızı ve emeğimizi harcıyoruz. En iyisinin olmasını istiyoruz. Bolu halkını salona bekliyoruz. Geldikleri taktirde büyük keyif alacaklar” diye konuştu.

“GELECEK YILIN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ”

Boluspor Basketbol Takımı’nın vatandaşları salon sporlarına yönlendirmede büyük katkı sağladığını ve voleybol için gelecek yılların temellerini atmaya çalıştıklarını belirten Naim Ayhan, “Boluspor’un başlatmış olduğu ve 2. lige çıkmak için mücadele veren bir basketbol takımı var. Sanırım salonu doldurmaya başladık. Bu hafta voleybol maçında da salon bir hayli doldu. Bolu halkı geldikçe bu işi çok sevecek. Spor kültürü de böylelikle çok artacak. Şu an 10 oyuncumuz var. Üçü yeni transfer. Bu seneki hedefimiz iyi bir mücadele sergilemek ve kalıcı bir takım yaratmak. Ligde kalmayı düşünüyoruz. Gelecek yılki takımın temellerini atmak için uğraşıyoruz. Çok centilmen bir takım ve karakterli bir takım kurmak için uğraş veriyoruz” dedi.

İLK HEDEF PLAY-OFF

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Hamit Özdamar da Şampiyon Dergisi’ne verdiği açıklamada, ilk haftalarda alışma sürecinin sıkıntılarını yaşadıklarını söyleyerek, “İkinci Lig’deki ikinci senemiz. Biraz transferlere geç başladık. Daha doğrusu sezona geç başladık. Çok hızlı bir transfer dönemine girdik ama geç başladığımız için yeterli düzeyde oyuncu alamadık. İlk üç haftada 3 mağlubiyet aldık. Sonra üç oyuncuyu da takıma katarak güçlendik. Ligin 4'ncü haftasında kendi evimizde Anadolu Üniversitesi ile zorlu bir maç oynadık ve ilk galibiyetimizi aldık. Daha da düzeleceğiz diye düşünüyorum. Çünkü yeni oyuncuların alışma süreci var. İlk maçta yeni oyuncularla bir uyum sorunu yaşandı" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.