VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Yanlış ifadelerin bize yararı olmaz"

8 Aralık 2012

HABER: MURAT ÇELİK   Boluspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, Bolu Şampiyon Dergisi’nin Kasım ayı sayısına ...

HABER: MURAT ÇELİK

Boluspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, Bolu Şampiyon Dergisi’nin Kasım ayı sayısına çok önemli açıklamalar yaptı. Ali, “Yüzde 70 hazırım, çok daha iyi olacağım. Taraftarlarımıza da bir şey söyleyelim. Gelsinler ve bizi desteklesinler. Şu dönemde yanlış ifadelerin bize bir yararı olmayacak” dedi.

Herkes onun Serhat Güller ile arasında bir problem olduğunu konuşuyordu. Serhat Hoca gitti, ancak o eski hocasının arkasından atıp tutmadı. “Hocalar ne derse başımın üstünde” dedi. Sakatlığı yüzünden çok üzüldüğünü ancak kötü günlerin geride kaldığını söyledi ve ekledi; “Yüzde 70 hazırım, çok daha iyi olacağım.”

Ali Güzeldal, hiçbirşeyin bitmediğini ve gelecek günlerin Boluspor için daha güzel olacağını ifade ederek, “Bu takımda herkesin oynama kapasitesi var. Oyundan çıkan futbolcuyu aratacak oyuncu yok. Açıkçası beklemediğimiz bir durumdayız. Boluspor’un yeri her zaman zirve olmalı. Buraya gelirken herkesin hedefleri farklıydı. Hem Boluspor’u güzel bir noktaya getirmek hem de isimlerimizi tekrardan parlatmak istiyorduk. Yapamadık. Her şey bitmiş değil. Çok büyük puan farkları yok. Bir seri yakalasak çok farklı olacak” diye konuştu.

“YANLIŞ İFADELERİN BİZE BİR YARARI OLMAYACAK”

Boluspor taraftarına da seslenen Ali Güzeldal, “Taraftarlarımıza da bir şey söyleyelim. Gelsinler ve bizi desteklesinler. Şu dönemde yanlış ifadelerin bize bir yararı olmayacak. Bize ne kadar çok destek olurlarsa bizim de kazanma şansımız o kadar yüksek olur. Gerçi taraftara da bir yandan hak veriyoruz. Evimizde çok baskılı oynadığımız bir maç olmadı. Sürekli rakip oynuyor. Biz rakibi ısıramıyoruz. Sanki deplasmandayız. Yanlış anlamasınlar. Kimseye salladığımız yok. Futbolcu biraz da kendine bakacak. Paramı alayım, yastığıma kafayı koyup yatayım demeyecek. Memur zihniyetinle olan insanlar hayatında başarılı olamaz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.